Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέχει" το ρεπορτάζ για Χάμες, Μαντσίνι και Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-21 12:40:00

"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Χάμες, Μαντσίνι και Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Τρέχει" το ρεπορτάζ για Χάμες, Μαντσίνι και Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!

Οι τελευταίες εξελίξεις για τους τρεις άσους των Ερυθρόλευκων.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την είδηση πως η ομάδα «έδεσε» τον Χάμες Ροντρίγκες και ενόψει της προετοιμασίας στην Ισπανία, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για τον Χάμες, εκείνο που προκύπτει είναι το πιο σημαντικό. Έτσι κι αλλιώς, η συμφωνία ήταν 1+1 υπέρ της ομάδας, αλλά δεν μπορείς να ανανεώσεις έναν παίκτη αν δεν θέλει. Είναι πολύ καλό το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Και ο Χάμες δείχνει χαρούμενος και του αρέσει να παίζει μπροστά τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις που επίκεινται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, ακούγονται πάρα πολλά για ονόματα που έρχονται, ονόματα που φεύγουν. Με εξαίρεση τον Μαντσίνι, που δείχνει αρκετά προχωρημένο, είναι κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Ισπανία. Είναι σε άδεια οι παίκτες και τώρα που θα επιστρέψουν, θα μάθουμε περισσότερα. Για τον Μαρσέλο υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα: για τη Ρεάλ, από Τουρκία και από την πατρίδα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags