Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Χαρίζει" δύο εκατομμύρια για να γυρίσει - "Υπέρβαση" Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-21 14:33:00

Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Χαρίζει" δύο εκατομμύρια για να γυρίσει - "Υπέρβαση" Μαρινάκη!

του Γιώργου Κτενά
Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό - "Χαρίζει" δύο εκατομμύρια για να γυρίσει - "Υπέρβαση" Μαρινάκη!

Παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο, θα ανεβάσει την 11αδα του Μίτσελ. Ποια είναι η νέα επιστροφή που... ψήνουν οι Πειραιώτες, οι λόγοι που θα φύγει από ένα μεγάλο πρωτάθλημα για τη Super League και με πόσα χρήματα μπορεί να υπογράψει.

Ολυμπιακός - Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί για μια ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια το όνομα του Σέρβου χαφ, δεδομένου ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από την Κρίσταλ Πάλας.

Από την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν ήταν στα πλάνα του Βιεϊρά, καθώς η αγγλική ομάδα δεν χρειάζεται τέτοιου 6άριστην 11άδα της - Με αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, η Κρίσταλ Πάλας να μην αποκλείεται ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εδώ είναι που μπαίνει, από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, θέμα με τον πεπειραμένο άσο και τους Πειραιώτες. Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα οι αποδοχές του παίκτη; Καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται έχει ταβάνι τα 2 εκατ. ευρώ (τα συμβόλαια των Χάμες και Μαρσέλο, προφανώς, είχαν αποτελέσει εξαίρεση).

Θα δεχτεί ο Μιλιβόγεβιτς μια τέτοια συνθήκη; Δηλαδή να ρίξει τις απαιτήσεις του στα μισά χρήματα που λαμβάνει τώρα (το συμβόλαιό του στην Αγγλία προβλέπει 4 εκατ. ευρώ αποδοχές) με δεδομένο ότι θα κάνει ξανά πρωταθλητισμό και θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

Η περίπτωση του Κώστα Μανωλά, πάντως, δείχνει τον δρόμο γιατί και ο Έλληνας άσος είχε συμβόλαιο 4 εκατ. στη Νάπολι (που τον υπολόγιζε μάλιστα!), αλλά τα άφησε για να επιστρέψει με λιγότερα από τα μισά στο Λιμάνι....

Το sportdog.gr συνομίλησε με τον Αντώνη Τσούτημ δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα.

"Τον "διώχνει" ο Βιεϊρά - 3-4 χρόνια μπάλας - Στον Ολυμπιακό με Μπουχαλάκη"

Ποια τιμή θα μπορούσε να ζητήσει για να τον αφήσει ελεύθερο;

"Αν μπορούμε να πούμε, χοντρικά, ότι η αξία του κυμαίνεται κάπου στα 5 εκατ. ευρώ, αν δώσει μια ομάδα 2-3 εκατ. μπορεί και να τον πάρει. Αλλά θα δώσουν τόσα λεφτά για τον Μιλιβόγεβιτς, που οδεύει στα 32; Μπορεί να θέλει και μόνος του βέβαια να αποχωρήσει και να ζητήσει να μείνει ελεύθερος. Γιατί είναι σε φθίνουσα πορεία η καριέρα του".

Γιατί δεν έπαιξε πολύ;

"Ως 6άρι είναι μια ζωή στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά πέρσι τον βόλευε περισσότερο το στιλ της ομάδας. Τώρα, με τον Βιεϊρά, παίζει αλλιώς η Κρίσταλ Πάλας"

Θεωρείς ότι έχει θέση στον Ολυμπιακό;

"Γενικά νομίζω ότι δεν είναι σε καλή φάση καριέρας, αλλά δεδομένα έχει 3-4 χρόνια γεμάτα μπροστά του. Όχι σε ομάδα Πρέμιερ Λιγκ όμως, καθώς και με το στιλ που παίζει η Κρίσταλ Πάλας πια, το 80% των 6αριών της Πρεμιερ είναι μια ταχύτητα πιο γρήγοροι σε σχέση με τον Μιλιβόγεβιτς. Στον Ολυμπιακό, με έναν επιθετικογενή χαφ δίπλα του, όπως είναι ο Μπουχαλάκης για παράδειγμα, θα ήταν μια χαρά". 

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους… έδιωξε ο Ολυμπιακός και θα πάρει 26 εκατομμύρια - "Πληρώνουν" Μουρίνιο, Μοντέλα, Μπεργκ! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags