Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ξέρει από χειμερινές προετοιμασίες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-22 16:49:00

Κορυφαίο αυτό που ισχύει με Λουτσέσκου - Για αυτό ποντάρουν πολλά στον ΠΑΟΚ - Καλύτερος!

Sportdog Team
Κορυφαίο αυτό που ισχύει με Λουτσέσκου - Για αυτό ποντάρουν πολλά στον ΠΑΟΚ - Καλύτερος!

Αξιόμαχος για χειμερινή προετοιμασία, έστω και με άλλους όρους σε σχέση με τη θερινή (χρονική διάρκεια, ενσωμάτωση μεταγραφών κ.λπ.), είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δικέφαλο, περισσότερο ίσως από κάθε άλλον προπονητή στη Σούπερ Λιγκ!

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ξέρει από χειμερινές προετοιμασίες!

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην πατρίδα του είχε μεγάλες διακοπές χειμώνα στις ομάδες που προπονούσε στην πατρίδα του (Ραπίντ Βουκουρεστίου και Μπρασόφ), λόγω καιρού,με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τι σημαίνει χειμερινή προετοιμασία.

Γιατί αυτό που θα συμβεί φέτος, λόγω του Μουντιάλ, δεν έχει καμία σχέση με τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων που συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια - Πρόκειται, δίχως άλλο, για μια χειμερινή προετοιμασία, έστω και μίνι, που αλλάζει τον σχεδιασμό.

Γιατί διαφοροποιεί τον σχεδιασμό, την ένταση στις προπονήσεις πριν και μετά, το αποτύπωμα που μένει στον οργανισμό του αθλητή. Και σε αυτό ο Λουτσέσκου έχει μεγάλη εμπειρία!

Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πολύ ότι η ομάδα, υπό την αθοδήγηση του Ραζβάν Λουτσέκσου, θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στον δεύτερο γύρο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags