Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει" το Λιμάνι για παίκτη του Ολυμπιακού - Ανοιχτό για μεταγραφή - Τον τσεκάρουν από τα Εμιράτα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-22 19:23:00

"Βουίζει" το Λιμάνι για παίκτη του Ολυμπιακού - Ανοιχτό για μεταγραφή - Τον τσεκάρουν από Εμιράτα!

Sportdog Team
"Βουίζει" το Λιμάνι για παίκτη του Ολυμπιακού - Ανοιχτό για μεταγραφή - Τον τσεκάρουν από Εμιράτα!

Στον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Γκάρι Ροντρίγκες: Στον Ολυμπιακό συνεχίζονται οι "ζυμώσεις" τόσο όσον αφορά τις μεταγραφές, όσο και τις αποχωρήσεις παικτών που είτε δεν υπολογίζονται, είτε θα έρθουν γι' αυτούς προτάσεις από το εξωτερικό.

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες λοιπόν εν προκειμένω υπάρχει ενδιαφέρον από τον Περσικό Κόλπο, αλλά οι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά το Μουντιάλ. Κι αυτό, γιατί οι αραβικές ομάδες έχουν στραμμένη την προσοχή τους κυρίως σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα γήπεδα του Κατάρ. 

Ο Γκάρι που δεν συμμετέχει δηλαδή στο Μουντιάλ, είναι κατά κάποιον τρόπο σε δεύτερο πλάνο για τους συλλόγους της Μέσης Ανατολής. Στον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος. Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με ετήσεις απολαβές πάνω από εκατομμύριο και με ενεργό συμβόλαιο έως το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζημιά" πάνω από τρία εκατομμύρια με Βρσάλικο - Αδίκησε τον αντι-Ομάρ ο Μαρτίνς και πήγε Μουντιάλ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags