Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Θυμίζει πολύ Λυμπερόπουλο - Με 2 εκατομμύρια έρχεται Ελλάδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-22 11:59:00

Κίνηση έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Θυμίζει πολύ Λυμπερόπουλο - Με 2 εκατομμύρια έρχεται Ελλάδα"!

του Γιώργου Κτενά
Κίνηση έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Θυμίζει πολύ Λυμπερόπουλο - Με 2 εκατομμύρια έρχεται Ελλάδα"!

Μία "ψαγμένη" μεταγραφή για τους Πειραιώτες που αλλάζουν το πλάνο τους! Ποιος είναι ο νεαρός άσος που αρέσει πολύ στο Λιμάνι, πώς μπορούν να τον αποκτήσουν και γιατί δεν πρέπει να τον ρίξουν αμέσως στα βαθιά.

Ολυμπιακός - Ελαΐς Ταβσάν: Ο 20χρονος κυνηγός συνδέθηκε με τους Πειραιώτες για δεύτερη φορά, μετά το φλερτ που είχε υπάρξει το περασμένο καλοκαίρi, σε μια άκρως πρωτότυπη κίνηση που ενδιαφέρονται να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι με αγορά από την Ολλανδία.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις, από τη συγκεκριμένη αγορά, και ο 20χρονος άσος μοιάζει πολύ ψαγμένη επιλογή!

Η τιμή του ανέρχεται στο 1,5-2 εκατ. ευρώ και, προφανώς, η προοπτική που υπάρχει στην καριέρα του είναι εξαιρετική. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Στέφανο Γιωτάκη, που τον έχει δει να αγωνίζεται στην Ολλανδία, για να μας πει όσα γνωρίζει για το νεαρό άσο της Ναϊμέγκεν.

"Παίζει σαν τον Λυμπερόπουλο - 9μισάρι - Και το καλοκαίρι τον ήθελε ο Ολυμπιακός"

"Πολύ έξυπνη αγορά αν προχωρήσει, γιατί είναι 20 ετών - Μου προκαλεί εντύπωση που τον βρήκε ο Ολυμπιακός, γιατί δεν μας έχει συνηθίσει να συμμετέχει σε αυτή τη αγορά. Η Ναϊμέγκεν είχε έναν ακόμα πιτσιρίκι που ήταν εξαιρετικός, και τον έδωσε στη Φενέρ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Παίζει σαν τον Λυμπερόπουλο αλλά είναι πιο κοντός, ξέρει μπάλα, και επιθετικό τον έβαζε ο προπονητής της Ναϊμέγκεν. Είναι 9μισάρι, κάτι τέτοιο. Παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Και το καλοκαίρι είχε ψαχτεί ο Ολυμπιακός για αυτόν, το έγραφαν στην Ολλανδία".

"1,5 εκατ. και ποσοστό μεταπώλησης - Για αυτό δεν μπορεί τώρα στον Ολυμπιακό - Θυμίζει Μπιέλ"

Πόσα χρήματα χρειάζονται για την παραχώρησή του;

"Τον δίνει εύκολα η ομάδα του, γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης. Θεωρώ ότι με ένα ποσό κοντά στο 1,5-2 εκατ. ευρώ μπορεί να τον πάρει".

Ταιριάζει στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

"Δε νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό που στον δεύτερο γύρο θα θέλει μόνο νίκες. Δεν έχει την προσωπικότητα ακόμα, αυτός ο παίκτης είναι για να τον αποκτήσεις, να τον δώσεις δανεικό και να επιστρέψει έτοιμος πίσω. Φέτος, ειδικά, έρχεται τακτικά από τον πάγκο".

Θυμίζει κάποιον με το στιλ του;

"Σκέψου ότι μοιάζει με τον Μπιέλ, που παίζει μπροστά αλλά μπορεί και στα πλάγια. Βέβαια ο Μπιέλ έχει μεγαλύτερη ικανότητα".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Μαρινάκη με top Βραζιλιάνο - Δεν είναι Ριβάλντο, αλλά Ντιόγκο - Τρεις αμυντικοί και εξτρέμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags