Facebook Pixel Αμπουμπακάρ Καμαρά - Ολυμπιακός: "Τινάζει στον αέρα" το deal Ολυμπιακού-Άρη ο Καμαρά - Τα… σκάει για παίκτη από το Λιμάνι ο Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-23 10:00:00

"Τινάζει στον αέρα" το deal Ολυμπιακού-Άρη ο Καμαρά - Τα… σκάει για παίκτη από το Λιμάνι ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τινάζει στον αέρα" το deal Ολυμπιακού-Άρη ο Καμαρά - Τα… σκάει για παίκτη από το Λιμάνι ο Μαρτίνς!

Η ανατροπή, η υπόθεση Μαντσίνι και τα εκατομμύρια του Πέδρο! Γιατί ο έμπειρος επιθετικός κάνει και δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και η πρόταση που φαίνεται να έχει στα χέρια του. Πόσο επηρεάζει η υπόθεση του Αργεντινού;

 

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται τα τελευταία 24ωρα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς διοίκηση και Μίτσελ… τρέχουν την «εκκαθάριση» του ρόστερ, ενώ παράλληλα εξετάζουν πάρα πολλούς παίκτες από την αγορά που θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν στις θέσεις που υπάρχει πρόβλημα.

Στους υπό παραχώρηση παίκτες βρίσκεται πλέον και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Πειραιώτες, παρά τα χρήματα που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Στο Λιμάνι στην προσπάθειά τους να… αδειάσουν του Ρέντη και να εξοικονομήσουν χρήματα από το συμβόλαιό του, είναι θετικοί να επιστρέψει ο 27χρονος άσος ακόμα και στον Άρη και έχουν δώσει το «οκ» για να προχωρήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι Κίτρινοι είναι σίγουροι πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, τις τελευταίες ώρες φαίνεται ο έμπειρος επιθετικός έχει αλλάξει γνώμη και… ψάχνει για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς και πρέπει να προβληματίζει περισσότερο τον Άρη και όχι τον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει πως η μεταγραφή αυτή δεν συνδέεται πλέον με την κάθοδο του Ντάνιελ Μαντσίνι στην Αθήνα, για την απόκτηση του οποίου απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Ο Καμαρά πάντως και πάλι… ψάχνεται να συνεργαστεί με προπονητή που έχει δουλέψει στο παρελθόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος άλλωστε το καλοκαίρι είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του στο Λιμάνι. Για αυτό, ίσως, τώρα θέλει να τον πάρει στην Αλ Γκαράφα!

"Μόνο αν φύγει αυτός θα πάρει Καμαρά - Οριακά να δώσει 3-4 εκατ. ευρώ - Πληρώνουν καλά ποδοσφαιριστές, όχι ομάδες"

Για το θέμα απευθυνθήκαμε στον Δημήτρη Σιώρη, που παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το πόσο εύκολο είναι να γίνει μια μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην Αλ Γκαράφα.

"Θεωρείται από τις καλές δυνάμεις στο πρωτάθλημα της χώρας η Αλ Γκαράφα. Παλιότερα είχε στο ρόστερ της τον Σισέ του Παναθηναϊκού, είχε κι άλλους αξιόλογους παίκτες. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει χάσει κάπως τη δυναμική της και έχει μείνει μόνο το όνομα. Πέρσι ήταν ο Στραματσόνι προπονητής", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μπροστά παίζει με τον Μπελφοντίλ, υπάρχει και ο Μπραχίμι. Αν αποχωρήσει ο Μπουλάγια από το ρόστερ μπορεί να ανοίξει θέση στους ξένους και να υπάρξει ενδιαφέρον για τον Καμαρά".

Ο Ολυμπιακός είχε δώσει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση του παίκτη - Έχει ακουστεί από 3 μέχρι 5 εκατ. ευρώ. Μπορεί η Αλ Γκαράφα να δώσει τέτοιο ποσό;

"Οριακά μπορεί να δώσει 3-4 εκατ. ευρώ για να φέρουν παίκτη. Εκτός αν προχωρήσει με δανεισμό η υπόθεση. Ειδικά φέτος δεν έχουν δώσει λεφτά για μεταγραφές, κυρίως παίρνουν ελεύθερους παίκτες. Δίνουν λεφτά στους παίκτες δηλαδή και μάλιστα πολλά, αλλά δεν δίνουν λεφτά σε ομάδες για να γίνει μεταγραφή".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... επόμενος Χάμες - Από τον ημιτελικό Champions League στο Λιμάνι - "Ναι Ρεάλ στον Ολυμπιακό"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags