Facebook Pixel Ζοσέ Μπότο: Αυτές είναι οι προβλέψεις Μπότο για το Μουντιάλ - Ατάκες... φωτιά για Ρονάλντο και Μέσι
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-23 23:55:00

Αυτές είναι οι προβλέψεις Μπότο για το Μουντιάλ - Ατάκες... φωτιά για Ρονάλντο και Μέσι

Sportdog Team
Αυτές είναι οι προβλέψεις Μπότο για το Μουντιάλ - Ατάκες... φωτιά για Ρονάλντο και Μέσι

Τις σκέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και την υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ σε τηλεοπτική εκπομπή του Canal 11 της πορτογαλικής τηλεόρασης.

Ζοσέ Μπότο: Μεγάλη συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή του Canal 11 έδωσε ο Πορτογάλο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε τόσο στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ρωτήθηκε και για τον συμπατριώτη του Τιάγκο Ντάντας, για τον οποίο δήλωσε πως περνά καλά στην Ελλάδα.

Την Πορτογαλία και την Βραζιλία ξεχώρισε ο Μπότο ως τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέροντας πως είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, ενώ το top 5 συμπληρώνουν η Γαλλία, η Γερμανία και η Αργεντινή. Πάντως, τόνισε πως: «Οι λεπτομέρειες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο» αναφερόμενος στην μεγάλη σημασία του μομέντουμ για την κάθε ομάδα.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο: «Ήταν το καλύτερο δυνατό και για τις δύο πλευρές και υελπιστώ πως ο Κριστιάνο θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τύπος, θέλει να παραμείνει σε top επίπεδο και γι΄αυτό θα έλεγα πως δύσκολα θα πάει στην Αραβία», είπε ο Ζοσέ Μπότο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags