Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Στου Ρέντη η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη - Ανατροπή με Φορτούνη - "Τέλειωσε" 11αδατο ο Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-25 10:00:00

Στου Ρέντη η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη - Ανατροπή με Φορτούνη - "Τέλειωσε" 11αδατο ο Μίτσελ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στου Ρέντη η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη - Ανατροπή με Φορτούνη - "Τέλειωσε" 11αδατο ο Μίτσελ!

Οι αποφάσεις για Ισπανία, το μέλλον του Έλληνα άσου και ποιοι... χάνουν. Τι δείχνουν οι πρώτες προπονήσεις στου Ρέντη, γιατί αλλάζουν ξανά τα σχέδια του προπονητή και ποιοι έχουν κερδίσει το στοίχημα για τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός: Κανονικά συνεχίζεται η δουλειά στου Ρέντη, παρά το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή λόγω του Μουντιάλ και οι Πειραιώτες έχουν στα γήπεδα του Κατάρ κάποιους ποδοσφαιριστές τους (τους δύο Χουάνγκ, τον Σισέ, και τον Κούντε). Γιατί ο Μίτσελ έχει αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να δείξει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, καθώς πλην του "δεσίματος" που χρειάζεται η ομάδα είναι επιβεβλημένο να υπάρξει δουλειά και στο θέμα της φυσικής κατάστασης.

Για αυτό και έχει εντάξει πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις, προκειμένου να ανεβάσουν όλοι το επίπεδό τους και στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει στην Ισπανία η ομάδα περισσότερο να δουλέψει συστήματα κ.λπ., και λιγότερο να κάνει τρέξιμο.

Όπως είναι λογικό ο Ισπανός τεχνικός εργάζεται με μοντέρνο τρόπο και, προφανώς, εμπιστεύεται όλα όσα του προσφέρει η τεχνολογία. Για αυτό και έχει περάσει, ήδη, τους παίκτες από τεστ που δείχνουν τη φυσική τους κατάσταση (τρέξιμο, αλλαγή ρυθμού κ.λπ.), προκειμένου στη συνέχεια να εκπονήσει το σχέδιο της προετοιμασίας καλύτερα. Για να είναι πιο ταιριαστό, δηλαδή, στο συνολικό επίπεδο της ομάδας.

Με τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Γιάν Εμβιλά να έρχονται πρώτοι στα σχετικά αποτελέσματα, ενώ οι αμέσως επόμενοι ήταν οι Παϊτίμ Κασάμι, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Κώστας Φορτούνης και Μάριος Βρουσάι.

Το να είναι σε καλή κατάσταση ο Κασάμι, που ήρθε στην Ελλάδα με θλάση και μόλις πριν από 15-20 μπήκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, δεν είναι κάτι που χρειάζεται εξήγηση για το πόσο σημαντικό είναι. Ειδικά σε μια θέση που φέτος έχει απενεργοποιηθεί ο Μπουχαλάκης (άλλωστε υπάρχει σενάριο δανεισμού του στον Άρη στη χειμερινή μεταγραφική) και ο Χουνάγκ θα απουσιάσει λόγω του Μουντιάλ μέσα στο επόμενο διάστημα

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το γεγονός ότι είναι σε άριστη κατάσταση οι Εμβιλά-Αραμπί, που είναι παίκτες-κλειδιά στην 11άδα του Ολυμπιακού. Αλλά και οι Φορτούνης-Βρουσάι που δεν είχαν κάνει προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εισηγηθεί την αποχώρησή τους!

Στην ουσία, δηλαδή, ο Ολυμπιακός έχει ήδη την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή στου Ρέντη, με τον Κασάμι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ υπάρχουν και οι εσωτερικές μεταγραφές των Φορτούνη, Βρουσάι και Ανδρούτσου, που ίσως αλλάξουν τα πλάνα για την ενίσχυση του Γενάρη. Γιατί, για παράδειγμα, ο Ανδρούτσος αυτή τη στιγμή είναι για τον Μίτσελ ο Νο1 δεξιός μπακ και όχι ο Άβιλα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι της πλάκας οι φήμες για Ρονάλντο στο Λιμάνι- Κλειδί ο Μέντες- Kοντά σε Λαβέτσι ο Μαρινάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags