Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Χάμες - Μεγάλο deal Μαρινάκη με Μέντες για να υπογράψει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-26 10:00:00

Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Χάμες - Μεγάλο deal Μαρινάκη με Μέντες για να υπογράψει!

Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Χάμες - Μεγάλο deal Μαρινάκη με Μέντες για να υπογράψει!

Οι καθαρές απολαβές του, ο κορυφαίος agent και η υπόθεση Ρονάλντο. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει με πόσα χρήματα ανανέωσε ο Κολομβιανός σούπερ σταρ στο Λιμάνι, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την συμφωνία της χρονίας.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει κάνει σεφτέ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά η ανακοίνωση της συμφωνίας για επέκταση του συμβολαίου Χάμες Ροντρίγκες λογίζεται αναμφίβολα ως το πρώτο δυνατό "χτύπημα" των Ερυθρολεύκων.

Ο Κολομβιανός σταρ έχει ήδη αρχίσει να αφήνει το στίγμα του στο παιχνίδι των Πειραιωτών. Δίχως καν να... φορτσάρει στον πρώτο γύρο, πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις και η ποιότητά του βγάζει μάτι στο χορτάρι.

Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία για να εξασφαλίσουν ότι ο σπουδαίος άσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη σεζόν, πετυχαίνοντας το deal μέσω προσωπικής συμφωνίας του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ζόρζε Μέντες!



Ο διάσημος ατζέντης είναι άλλωστε αυτός που κινεί τα νήματα στην ευρωπαϊκή αγορά, με ουκ ολίγα μεγάλα deals να περνούν από τα χέρια του. Ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να αποκτήσει στενή σχέση με τον Πορτογάλο μάνατζερ και κάνει συχνά σημαντικές δουλειές μαζί του.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ κρύβεται φυσικά πίσω και από τη συμφωνία για τον Ροντρίγκες, που θα εξασφαλίσει ένα μυθικό -για τα ελληνικά δεδομένα- συμβόλαιο στον πελάτη του. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, οι καθαρές απολαβές του Κολομβιανού, χωρίς τα μπόνους δηλαδή, θα ανέλθουν κοντά στα 4.500.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Χάμες συμφώνησε να μείνει στο Λιμάνι με αισθητά μειωμένες αποδοχές σε σχέση με την Αλ Ραγιάν, αφού στην ομάδα του Κατάρ αμειβόταν με 6 εκατομμύρια ετησίως.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι της πλάκας οι φήμες για Ρονάλντο στο Λιμάνι- Κλειδί ο Μέντες- Kοντά σε Λαβέτσι ο Μαρινάκης

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags