Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον εξτρέμ - "Σπάει" συμβόλαιο ο Αλαφούζος - Δώρο... τίτλου σε Γιοβάνοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-26 12:35:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον εξτρέμ - "Σπάει" συμβόλαιο ο Αλαφούζος - Δώρο... τίτλου σε Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή στον ΠΑΟ με τον εξτρέμ - "Σπάει" συμβόλαιο ο Αλαφούζος - Δώρο... τίτλου σε Γιοβάνοβιτς!

Η μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου και τα χρήματα που ρίχνει στην αγορά. Γιατί οι Πράσινοι ψάχνουν πλέον παντού για ένα πολύ καλό όνομα, η δέσμευση της διοίκησης απέναντι στον Σέρβο προπονητή και τα... παζάρια που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ένας... Σπόραρ για τα εξτρέμ είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι Πράσινοι πρέπει να καλύψουν το μεγάλο κενό του Αϊτόρ, ο οποίος "κουβάλησε" την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ του στον πρώτο γύρο. Από τη στιγμή που ο Ισπανός υπέστη ρήξη χιαστού, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ στην επίθεση και δεινοπάθησε για να πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό και νίκες με Παναιτωλικό, Ατρόμητο.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει ευπάθεια στους τραυματισμούς και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, γεγονός που μείωσε σε ποσότητα, αλλά κυρίως σε ποιότητα, τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι παραπάνω αποτελούν τους βασικούς λόγους που στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για εξτρέμ ικανό να κάνει τη διαφορά και να πάρει φανέλα βασικού στο δεύτερο γύρο.

Οι Πράσινοι γνωρίζουν ότι οι διαθέσιμες περιπτώσεις παικτών είναι σαφώς λιγότερες τον χειμώνα σε σχέση με το καλοκαιρινό μεταγραφικό "παράθυρο", γι' αυτό και θα προσαρμόσουν αναλόγως το μεταγραφικό μπάτζετ. Τί σημαίνει αυτό; Ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει το ελεύθερο να υποδείξει τους εκλεκτούς του και να διαπραγματευτεί με παίκτες ακόμα κι αν έχουν συμβόλαιο με άλλη ομάδα.



Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει το Πρωτάθλημα, βλέπει ότι η ομάδα πήγε "τρένο" στον πρώτο γύρο και είναι διατεθειμένος να προβεί σε οικονομική υπέρβαση για να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο ώστε να... κλειδώσει τον τίτλο. Το περασμένο καλοκαίρι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Σπόραρ όταν ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν σέντερ φορ από το "πάνω ράφι" και αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει για τη μεταγραφή εξτρέμ τον χειμώνα, ακόμα κι αν χρειαστεί να σπάσει κάποιο συμβόλαιο για να αποκτήσει.

Θυμίζουμε ότι τον περσινό χειμώνα οι Πράσινοι πέτυχαν διάνα με την επιλογή του Γκατσίνοβιτς στα χαφ, προσθήκη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου και την εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ. Τότε ο Σέρβος ήρθε δανεικός από τη Χόφενχαϊμ, αλλά με αρκετά υψηλό συμβόλαιο. Φέτος ο Παναθηναϊκός δεν θα κοιτάξει μόνο στη δεξαμενή των ελεύθερων και των διαθέσιμων για δανεισμό... 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι της πλάκας οι φήμες για Ρονάλντο στο Λιμάνι- Κλειδί ο Μέντες- Kοντά σε Λαβέτσι ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags