Facebook Pixel Ολυμπιακός: 5+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Και δεύτερο εξτρέμ μετά τον Μαντσίνι - Χαφ "καψούρα" από top ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-27 23:53:00

5+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Και δεύτερο εξτρέμ μετά τον Μαντσίνι - Χαφ "καψούρα" από top ομάδα!

GOALάρες by Εvaggelistis
5+1 μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Και δεύτερο εξτρέμ μετά τον Μαντσίνι - Χαφ "καψούρα" από top ομάδα!

Μεταγραφή έκπληξη από μεγάλη ομάδα, ποιον... διώχνει από το Λιμάνι. Οι Πειραιώτες φουλάρουν για τις αλλαγές στο ρόστερ και ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει πόσοι παίκτες θα έρθουν, σε ποιες θέσεις και το όνομα έκπληξη που έπεσε ξανά στο τραπέζι. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο sportdog.gr

Πόσες μεταγραφές θα κάνει στην χειμερινή περίοδο ο Ολυμπιακός; Μία (βασικός δεξιός μπακ); Δυο (Μαντσίνι); Τρείς (αριστερός εξτρέμ) ή περισσότερες;

Η ερώτηση... ρητορική βεβαίως, βεβαίως αφού απάντηση με ακρίβεια ενδεχομένως να μην μπορούν να δώσουν - στο δεδομένο τάιμινγκ - ούτε οι "ερυθρόλευκοι" υπεύθυνοι. Το παζάρι του Ιανουαρίου εξ ορισμού είναι πιο δύσκολο και...ακριβό ενώ θεωρητικά οι κινήσεις μιας ομάδας είναι περιορισμένες/συγκεκριμένες/διορθωτικές.

Πόσο μάλλον στην περίπτωση του Ολυμπιακού, που θα πρέπει να ξεσκαρτάρει και πολύ πράγμα για να ικανοποιήσει και τον Μίτσελ που έχει ζητήσει 24 παίκτες (μπορούν να γίνουν 26) και τους τερματοφύλακες.

Ούτε ρεπόρτερ Ολυμπιακού είμαι, ούτε στου Ρέντη... συχνάζω. Αφουγκράζομαι όμως, την πιάτσα αgents και σας μεταφέρω τι έπιασαν οι κεραίες του "Ευαγγελιστή" για τα μεταγραφικά θέλω του Μίτσελ ενόψει Γενάρη.

1. Ο Ολυμπιακός θα πάρει και δεξιό αλλά κι αριστερό μπακ. Δεξιά έφυγε ο Βρσάλικο, θα φύγει και ο Άβιλα και θα έρθει παίκτης για βασικούρα. Στα αριστερά ψάχνουν για μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τον Όλεγκ, που θα μπορεί ακόμη και να του πάρει την θέση. Δεν ψάχνουν δηλαδή απλά για έναν... συμπληρωματικό του Μολδαβού. 

2. Ο Ολυμπιακός ψάχνει και για στόπερ. Και θα πάρει, ανεξάρτητα με την ...τύχη του Σισέ ή του Μπα. Και κατά προτίμηση Μίτσελ ο στόπερ πρέπει να είναι ...αριστερός!

3. Η δική μου ενημέρωση θέλει την μεταγραφή Μαντσίνι δεδομένη για τον Ολυμπιακό. Πρόθεση πάντως είναι να αποκτηθεί και αριστερός εξτρέμ!!

4. Ουσιαστικά ο Μίτσελ έχει ζητήσει ενίσχυση στα άκρα. Με προσθήκες παικτών και στις 4 θέσεις  μπακ και εξτρεμ (δυο δεξιά και δυο αριστερά, μπρος και πίσω)!!!

5. Στην σούμα δηλαδή ο Ολυμπιακός πάει να ψωνίσει 5 παίκτες στο χειμερινό παζάρι. Δεν σημαίνει βέβαια πως στο τέλος θα πάρει και πέντε. Δηλαδή δεξί μπακ, αριστερό στόπερ, αριστερό μπακ, τον Μαντσίνι κι αριστερό εξτρεμ...

6. Μπορεί όμως, να τους κάνει και... έξι(5+1)! Κι αυτό αφού συνεχίζει να παρακολουθεί και μια σπέσιαλ περίπτωση, την οποία κυνήγησε και τον Σεπτέμβριο αλλά δεν του έκατσε...

7. Ο Ολυμπιακός , λοιπόν, δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Τιεμού Μπακαγιόκο! Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ είναι ξένο σώμα στην Μίλαν (ούτε συμμετοχή στο πρωτάθλημα), ο 2ετής δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο (οι "ροσονέρι" είχαν πληρώσει 3 εκατ.  loan fee στην Τσέλσι) αλλά όλα δείχνουν πως θα σπάσει 6 μήνες νωρίτερα!

8. Προφανώς και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση Μπάκαγιόκο και μόνο αδιάφοροι δεν θα μείνουν. Άλλωστε τον Μπακαγιόκο στον Ολυμπιακό τον ήθελαν με μεταγραφή από τους "μπλε" , όχι δανεικό. Βέβαια υπάρχει πλέον στο ρόστερ ο δανεικός Σαμασέκου, που ήρθε τον Σεπτέμβρη αντί του Μπακαγιόκο, αλλά έχει ήδη γραφτεί πως η Χοφενχάιμ προβληματίζεται που ο παίκτης της δεν παίρνει συμμετοχές/δεν παίζει (λόγω Μίτσελ) στον Ολυμπιακό...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Ραφίνια... φέρνει νέο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - "Κόλπο γκρόσο" για Γενάρη - Παίρνει τη φανέλα σπίτι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags