Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρούμπεν Πέρεθ: Κλείνει ο πρώτος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό, ακολουθεί κι άλλος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 08:52:00

Κλείνει ο πρώτος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό, ακολουθεί κι άλλος!

Κλείνει ο πρώτος για ανανέωση στον Παναθηναϊκό, ακολουθεί κι άλλος!

Το πρώτο deal που έρχεται και το επόμενο που ακολουθεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θέλει να χάσει τον ισχυρό "κορμό" που κατάφερε και δημιούργησε με τη δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Όπως έχουμε επισημάνει ξανά, παράλληλα με την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στον Παναθηναϊκό έχουν να διαχειριστούν και τις υποθέσεις επεκτάσεων για Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλη. Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές πρόθεση της ΠΑΕ είναι να συνεχίσουν στα πράσινα γι' αυτό, έχουν δρομολογηθεί ήδη κάποιες συζητήσεις.

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που έκαναν λόγο για επικείμενη συμφωνία ΠΑΕ - Ρούμπεν Πέρεθ, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Ο Ισπανός απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα, θέλει να συνεχίσει στο "Γ. Καλαφάτης" και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα είναι από τους πρώτους που θα δώσουν τα χέρια με το Τριφύλλι. Θυμίζουμε ότι με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2021, ο Ισπανός αμυντικός χαφ αμείβεται με περίπου 480 χιλ. ευρώ το ετησίως.

Βέβαια, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σταματούν εκεί. Σύντομα αναμένεται να προχωρήσουν και οι κουβέντες με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, του οποίου η υπόθεση μαζί με τον Αϊτόρ είναι η πιο δύσκολη. Επειδή όμως υπάρχει αμοιβαία πρόθεση ο Ολλανδός να μην πάει πουθενά, υπάρχει η αισιοδοξία πως σύντομα και εδώ θα υπάρχουν ευχάριστα νέα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags