Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Απόφαση Μελισσανίδη για Αλμέιδα και μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 12:00:00

Απόφαση Μελισσανίδη για Αλμέιδα και μεταγραφές!

Sportdog Team
Απόφαση Μελισσανίδη για Αλμέιδα και μεταγραφές!

Τι αποφάσισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Ματίας Αλμέιδα και τις κινήσεις του Γενάρη.

ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Η ΑΕΚ βρίσκεται από χθες (27/11) στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία, ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων μετά το Μουντιάλ. Ο Πάολο Φερνάντες έχει ακολουθήσει ήδη την αποστολή για να προσαρμοστεί το ταχύτερο στο περιβάλλον και τη φιλοσοφία της ομάδας.

Το αν οι Κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση είναι αποκλειστικά στο χέρι του Ματίας Αλμέιδα, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αργεντινό προπονητή και πρακτικά, του έχει δώσει το ελεύθερο να αποφασίσει για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες.

Οι σκέψεις για ενίσχυση από τη μέση και μπροστά

Η Ένωση έχει κάνει ήδη μια προσθήκη (σ.σ. αυτή του Πάολο Φερνάντες) και αρκετή προεργασία για νέους υποψήφιους στόχους. Μολονότι οι περισσότεροι ψάχνονται για τις θέσεις του στόπερ και του αριστερού μπακ, αυτό που κυριαρχεί εντός της Ένωσης είναι πως θα ήθελαν κάτι καλό ακόμα για τη μέση και μπροστά και ειδικότερα, για τις θέσεις των μεσοεπιθετικών. 

Βέβαια για να υπάρξει ενίσχυση εκεί, θα πρέπει να βρεθεί στην αγορά κάτι που πραγματικά να αξίζει. Διότι μην ξεχνάμε πως πέραν του Φερνάντες που έχει κιόλας ενσωματωθεί, τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα επιστρέψει στη δράση για τους Κιτρινόμαυρους και ο Ελίασαν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags