Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τεσσάρα ΠΑΟΚ με νέα πρόσωπα, επιστροφές και Σελιμάι - "Τρίβει τα χέρια" του ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-28 16:45:00

Τεσσάρα ΠΑΟΚ με νέα πρόσωπα, επιστροφές και Σελιμάι - "Τρίβει τα χέρια" του ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τεσσάρα ΠΑΟΚ με νέα πρόσωπα, επιστροφές και Σελιμάι - "Τρίβει τα χέρια" του ο Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος στο πρώτο του φιλικό στην Κύπρο επικράτησε της Ασντόντ με 4-1 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ενώ το φιλικό συνοδεύτηκε από την επανεμφάνιση του Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Θεαματικός κατά διαστήματα ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα 4-1 την ισραηλινή Ασντόντ στο πρώτο φιλικό της... χειμερινής προετοιμασίας του στην Κύπρο, έχοντας τέσσερις σκόρερς.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο πρώτο μέρος έχοντας τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Ράφα, Νέσμπεργκ, Κάργα και Σάστρε στην τετράδα της άμυνας, του Αουγκούστο-Φιλίπε στα χαφ, μπροστά τους τον Μουργκ, στις πλευρές τους Μπίσεσβαρ-Ρικάρντο και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Σε λογικά χαμηλό ρυθμό και με αρκετά λάθη κινήθηκε η αναμέτρηση στα πρώτα λεπτά της, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα, στην πρώτη αξιόλογη επίθεσή του, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 10’, ο Ρικάρντο βρήκε ωραία τον Φιλίπε που έκανε την κίνηση στο χώρο και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Το ματς άρχισε να ζωντανεύει περισσότερο μετά το πρώτο τέταρτο, οι δυο ομάδες βρήκαν τους χώρους τους στο γήπεδο και οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ στο 27’. Μετά από κάθετη πάσα του Ρικάρντο και σέντρα του Μουργκ, ο Μπίσεσβαρ δε δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα, οι Ισραηλινοί όμως είχαν απάντηση. Στο 29’, ο Μπριόν με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1.

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας και οι συνεργασίες έφεραν στον ΠΑΟΚ ένα ακόμα γκολ στο 34’. Ο Ρικάρντο βρήκε με κάθετη πάσα στον Ράφα, αυτός με στοχευμένη σέντρα βρήκε τον Μπράντον, και ο τελευταίος με προβολή έκανε το 3-1. Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν ακόμα περισσότερη κατοχή της μπάλας μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να φτάσουν σε κάποιο ακόμα γκολ, έτσι το 3-1 παρέμεινε.

Με τέσσερις αλλαγές άρχισε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ. Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα πήραν τις θέσεις των Κοτάρσκι, Αουγκούστο, Μουργκ και Μπράντον. Πολλές ήταν οι διαφοροποιήσεις και στην ενδεκάδα και της Ασντοντ, κάτι που επηρέασε γενικά στην εικόνα και τον ρυθμό του αγώνα.

Στο 62’ ακολούθησαν οι υπόλοιπες αλλαγές του Δικεφάλου, καθώς στο ματς μπήκαν οι Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Σελιμάι, Νάρεϊ, Κουαλιάτα και Κωνσταντέλιας. Στο 72’ και στο 73’, τα σουτ των Κωνστντέλια και Ολιβέιρα κατέληξαν σουτ, ενώ στο 79’ ήρθε το τέταρτο γκολ. Ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Κωνσταντέλια, και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 4-1.

Στο 81’ ο Ολιβέιρα είχε μια διπλή τελική προσπάθεια χωρίς να βρει δίχτυα, έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε το ματς.

Γκολ: Φιλίπε Σοάρες 10’ (σουτ), Μπίσεσβαρ 27’ (σουτ), Μπράντον 34’ (σουτ), Κωνσταντέλιας 79’ (σουτ) / Μπριόν 29’ (σουτ)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (Ζίβκοβιτς 46'), Σάστρε (Βιεϊρίνια 63'), Κάργας (Κουλιεράκης 63'), Νάσμπεργκ (Μιχαηλίδης 63'), Ράφα Σοάρες (Σελιμάι 63'), Φιλίπε Σοάρες (Κουλιάτα 63'), Ντόουγκλας (Σβαμπ 46'), Μουργκ (Ελ Καντουρί 46'), Μπίσεσβαρ (Γ.Κωνσταντέλιας 64'), Αντρέ Ρικάρντο (Νάρεϊ 63'), Μπράντον Τόμας (Ολιβέιρα 46΄)

ΑΣΝΤΟΝΤ:  Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Ρόι Λέβι, Ζάμπαγκ, Χάρους, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags