Facebook Pixel Με γκολάρα του Κασεμίρο η Βραζιλία προκρίθηκε στους «16» - Τελικός με Σερβία για την Ελβετία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-28 19:41:00

Με γκολάρα του Κασεμίρο η Βραζιλία προκρίθηκε στους «16» - Τελικός με Σερβία για την Ελβετία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολάρα του Κασεμίρο η Βραζιλία προκρίθηκε στους «16» - Τελικός με Σερβία για την Ελβετία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Βραζιλίας βρήκε το γκολ που έψαχνε με αρκετή υπομονή ενάντια στην Ελβετία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Η Εθνική Βραζιλίας κέρδισε με 1-0 την Ελβετία, χάρη σε γκολ του Κασεμίρο στο 83΄ Την ασίστ στο μαγικό γκολ του Βραζιλιάνου χάφ την έβγαλε ο Ροντρίγκο! Μάλιστα με τη συγκεκριμένη νίκη οι Βραζιλιάνοι προκρίθηκαν από σήμερα στην φάση των 16 του Μουντιάλ, μιας και έχουν 6 βαθμιούς, ενώ οι Ελβετοί 3 και Καμερούν και Σερβία από ένα βαθμό.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βραζιλιάνοι έχουν δείξει στην εκκίνηση του φετινού Μουντιάλ πως είναι αρκετά καλοί και στην άμυνά τους. Όσο για τους Ελβετούς γνωρίζουν πως θα πρέπει απλώς να μην χάσουν από την Σερβία για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

 

Την τελευταία αγωνιστική, λοιπόν, οι Βραζιλιάνοι παίζουν με το Καμερούν και οι Ελβετοί με τους Σέρβους που προέρχονται από το 3-3 με την αφρικανική χώρα.

Το ματς

Ο αγώνας στα πρώτα του λεπτά ήταν αρκετά ισορροπημένος! Ναι μεν οι Βραζιλιάνοι είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο οι Ελβετοί έκλειναν πολύ καλά τους χώρους, κλείνοντας τα επιθετικά ατού των Βραζιλιάνων. Αντίστοιχα βέβαια και ο Εμπολό έκανε κακό ματς για την Ελβετία, μιας και από την αρχή δυσκολευόταν να βρει χώρους. Ενδεικτικό του ότι ο αγώνας ήταν κακός στο πρώτο μέρος αποτέλεσε το γεγονός ότι η πρώτη αξιοσημείωτη φάση έγινε στο 27΄. 

 

Σε εκείνο το σημείο ο Βινίσιους έκανε ένα κοντινό πλασέ, ωστόσο ο Ζόμερ ήταν σε ετοιμότητα. Στο πρώτο μέρος δεν έγινε κάποια άλλη φάση και το μόνο... αξιοσημείωτο ήταν πως κάποια στιγμή έκλεισαν τα φώτα στο γήπεδο, προσωρινά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής μοίρασε μέσα σε 1΄ κίτρινη σε Φρεντ και Ρίντερ, οι οποίοι αποχώρησαν λίγο αργότερα για να μην... αποβληθούν. Οι Ελβετοί φώναξαν παρών για πρώτη φορά στο 53΄, όταν ο Τζάκα βρήκε τον Βίντμερ, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή του Άλισον, με τον Σίλβα να διώχνει πριν δυσκολέψουν τα πράγματα. Στο 56΄ οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ριτσάρλισον να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η πιο μεγάλη φάση ήταν ως... μη γενόμενη, μιας και στο 64΄ ο Βινίσιους έβαλε γκολ με άψογο πλασέ, ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τη λύση για τους Βραζιλιάνους έδωσε ο Κασεμίρο με ένα απίθανο γκολ!  Με μια επαφή έβαλε ένα τρομερό γκολ, με τον Ζόμερ να μένει... άγαλμα.

 

Στο 87΄ ο Ζόμερ είπε όχι στον Ροντρίγκο που πρσπάθησε να κάνει το 2-0. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags