Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρέλα" Μελισσανίδη για Αλμέιδα - Δώρο μεγάλη μεταγραφή - Φέρνει κι άλλον Λάτιν στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 12:59:00

"Τρέλα" Μελισσανίδη για Αλμέιδα - Δώρο μεγάλη μεταγραφή - Φέρνει κι άλλον Λάτιν στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρέλα" Μελισσανίδη για Αλμέιδα - Δώρο μεγάλη μεταγραφή - Φέρνει κι άλλον Λάτιν στην ΑΕΚ!

Η απόφαση της διοίκησης και το scouting του Αργεντινού προπονητή. Ποιες οι πιθανότητες να πάρει παίκτη η Ένωση τον Ιανουάριο, τι ψάχνει ο κόουτς και η απόλυτη εμπιστοσύνη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

O Ματίας Αλμέιδα νιώθει ασφαλής στην ΑΕΚ και χτίζει το ρόστερ της ομάδας του με απόλυτη ηρεμία.

Μπορεί να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ένωση, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός εκμεταλλεύεται το διάστημα της διακοπής για να βρει τους κατάλληλους παίκτες που θα μπορέσουν να συμπληρώσουν το παζλ του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα επιθυμεί να δώσει ακόμη πιο... λάτιν τόνο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έχει εξετάσεις αρκετούς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην Αργεντινή, αλλά όχι μόνο εκεί. Εξάλλου ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει ως προτεραιότητα για να φέρει παίκτη το Γενάρη, ωστόσο επειδή δεν έχει κανένα άγχος σχετικά με τη θέση του στην Ένωση εξετάζεις τις επιλογές του και για το προσεχές καλοκαίρι.



Κάτι που δείχνει πως η ΑΕΚ δεν "καίγεται" για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις από το χειμερινό παζάρι.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει και οι Κιτρινόμαυροι είναι standby για το ενδεχόμενο ο Αλμέιδα να υποδείξει κάποιον μεταγραφικό στόχο ενόψει Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει στον Αργεντινό τεχνικό ότι εκείνος είναι το αφεντικό και ο άνθρωπος που αποφασίζει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Αλμέιδα θα πάρει τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας και οι διοικούντες του συλλόγου είναι έτοιμοι να... σηκώσουν μανίκια για μεταγραφή εφόσον χρειαστεί.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιώπης για μεγάλη ελληνική ομάδα, όχι τον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags