Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πάει μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ και στέλνει τον Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 16:11:00

Το πάει μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ και στέλνει τον Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα!

Sportdog Team
Το πάει μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ και στέλνει τον Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα!

Αποφασισμένος να πάει την υπόθεση με την ΕΕΑ στα άκρα είναι ο ΠΑΟΚ, στέλοντας τον Τζουλάκη στην αθλητική υπερεισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

Η διαμάχη που έχει ανοίξει ανάμεσα σε ΕΕΑ και ΠΑΟΚ παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς η Επιτροπή μετά την κλήση σε απολογία, φέρεται να προχώρησε και σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών του Ιβάν Σαββίδη, υποκαθιστώντας ουσιαστικά έτσι το ρόλο της δικαιοσύνης.

Αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του Δικεφάλου που γνωστοποίησε, ότι ακολουθεί το δρόμο της δικαοσύνης με μηνύσεις κατά του προέδρου της επιτροπής, Νίκου Τζολάκη, ο οποίος είναι εκείνος που υπογράφει το σχετικό έγγραφο.

Σήμερα, το νομικό επιτελείο των Ασπρόμαυρων απέστειλε (29/11) αναφορά για την ΕΕΑ στην αθλητική υπερεισαγγελέα, Βιργινία Σακελλαροπούλου. Στο έγγραφό τους, διαμαρτύρονται με έντονο τρόπο για τις πρακτικές του προέδρου της Επιτροπής, κ. Τζουλάκη, που παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα των υιών του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου και Νίκου. Μεταξύ άλλων, ο ΠΑΟΚ καλεί την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παρέμβει, προκειμένου να ελεγχθεί για παράβαση καθήκοντος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags