Facebook Pixel Ολυμπιακός: "11αδα με Ντόη και Καλογερόπουλο - Ευκαιρία Μίτσελ σε Νταμπό - Με Προοδευτική ο Μαρσέλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 21:49:00

"11αδα με Ντόη και Καλογερόπουλο - Ευκαιρία Μίτσελ σε Νταμπό - Με Προοδευτική ο Μαρσέλο"

του Γιώργου Κτενά
"11αδα με Ντόη και Καλογερόπουλο - Ευκαιρία Μίτσελ σε Νταμπό - Με Προοδευτική ο Μαρσέλο"

Ποιος νεαρός Έλληνας μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρέαμπτσιουκ; Ποιοι είναι οι μικροί που βρίσκονται στην Ισπανία και μπορούν να βοηθήσουν τους Πειραιώτες στον δεύτερο γύρο; Πώς μπορεί η δεύτερη ομάδα να... γυρίσει το κουμπί στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και ο χαφ που ξεχωρίζει!

Ολυμπιακός: Τους Καλογερόπουλο και Νταμπό πήρε στην προετοιμασία των Πειραιωτών ο Μίτσελ, καθώς είναι σαφές ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει τη διάθεση για μια ακόμα φορά να καθιερώσει έναν παίκτη από τις υποδομές στην πρώτη ομάδα - Το τελευταίο παράδειγμα, άλλωστε, ο Ντόη, είναι νωπό ακόμα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γεράσιμο Λυμπέρη, που γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός β΄, προκειμένου να μας μιλήσει για τους δύο παίκτες, αλλά και για το πώς βλέπει φέτος την ομάδα.

Η κουβέντα έφτασε και στον Μαρσέλο, που θα μπορούσε μέσα από τη β΄ ομάδα να αποκτήσει ρυθμό και να βρεθεί πιο εύκολα στη συνέχεια στην 11άδα της πρώτης ομάδας.

"Να επενδύσει σε Καλογερόπουλο - Δίδυμο με Ντόη - Μεγάλη βελτίωση"

"Ο Καλογερόπουλος είναι στόπερ που ο Ολυμπιακός θέλει να επενδύσει πάνω του - Ειδικά σε μια θέση που έχει πρόβλημα με την αποχώρηση του Μανωλά, με τον Σωκράτη τραυματία αυτό το διάστημα,τον Σισέ φευγάτο και τον Μπα να μην είναι σε καλή κατάσταση. Ο Καλογερόπουλος μπορεί να πάρει την ευκαιρία του, όπως και ο Ντόη, και θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν δίδυμο που θα μείνει για χρόνια στην 11άδα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ντόη έχει στάτους βασικού πια στην 11άδα, θα μπορούσε να παίξει πλάι του ο Καλογερόπουλος", ανέφερε, αρχικά, ο καλός συνάδελφος.

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Καλογερόπουλο;

"Έχει μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι του και θα ήταν έκπληξη αν δεν τον έπαιρνε στην αποστολή, όχι που τον πήρε! Μα, άλλωστε, για αυτό φτιάχτηκε η β΄ ομάδα: Για να βγάζει παίκτες για την πρώτη ομάδα".

"Από πέρσι ξεχώρισε ο Νταμπό - Τη θέση του Σαμασέκου στην 11άδα - Γιατί έφυγε ο Ιμπαγάσα;"

Για τον Νταμπό;

"Είχε κερδίσει από πέρσι τα βλέμματα με τις εμφανίσεις στον Ολυμπιακό β΄, ήταν βασικός, είχε συμμετοχές, είχε καλά στοιχεία, ήρθε η ώρα για να έρθει στην πρώτη ομάδα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τον Ολυμπιακό. Ήταν ανακάλυψη του Μοντέστο, όπως και ο Αγκιμπού, αλλά ο Νταμπό είχε μείνει στη β΄ ομάδα. Ο Μίτσελ είναι προπονητής που δίνει ευκαιρίες, κι αν φύγει ο Σαμασέκου θα είναι πιο εύκολο για τον Νταμπό να βρει χρόνο".

Ποια είναι η άποψη που έχεις, ευρύτερα, για τον Ολυμπιακό β΄ φέτος;

"Δεν μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν έχω καταλάβει γιατί έπρεπε να φύγει ο Ιμπαγάσα και να έρθει ο Οκκάς - Αλλάζεις προπονητή για να πάει καλύτερα η ομάδα και να βγάλει/αναδείξει παίκτες. Αυτό δεν φαίνεται φέτος, γιατί ο Ολυμπιακός β΄ δεν έχει το ξεκίνημα που έπρεπε και δεν έχω δει κάποια πρόοδο στους παίκτες με τον Οκκά προπονητή".

"Αποστολόπουλος για αντι-Ρέαμπτσιουκ - Στη β΄ ομάδα ο Μαρσέλο"

Σε ποιες άλλες θέσεις θα μπορούσε να κοιτάξει ο Μίτσελ για ενίσχυση στη β΄ ομάδα;

"Θα μπορούσε να δει και για αριστερό μπακ, για παράδειγμα, που παίζει μόνο ο Ρέμπτσιουκ. Με τον Αποστολόπουλο να αποτελεί, κατά την άποψή μου, αξιόπιστη λύση".

Ποιο είναι το επίπεδο στη Σούπερ Λιγκ 2;

"Αν εξαιρέσεις 5-6 ομάδες, δεν διαφέρουν πολύ η Σούπερ Λιγκ 1 με τη Σούπερ Λιγκ 2. Μπορούν να σταθούν στην πρώτη κατηγορία ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ 2 και σχετικά άνετα. Για αυτό λέω ότι η χρησιμότητα στις β΄ ομάδες πρέπει να είναι μεγαλύτερη και πιο λειτουργική η σχέση με την πρώτη ομάδα. Αφού θέλουν να αποκτήσει ρυθμό ο Μαρσέλο, για παράδειγμα, γιατί δεν του ζητούν να παίξει εκεί;".

Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;

"Πρέπει να πείσει τον παίκτη να παίξει εκεί, αλλά επειδή τον βλέπω συνεργάσιμο θα ήταν πολύ καλή λύση να παίξει με τη β΄ ομάδα για να πάρει παιχνίδια και ρυθμό. Γιατί το επίπεδο ομάδων όπως η Ηλιούπολη, το Αιγάλεω, η Κηφισιά, η Προοδευτική είναι ομάδες πολύ καλές που θα μπορούσαν να είναι στη Σούπερ Λιγκ. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρσέλο στην Ισπανία - Αυτή είναι η συμφωνία με Μίτσελ - Θέση έκπληξη στην 11αδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags