Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Η πρώτη αλλαγή Μίτσελ στον... νέο Ολυμπιακό - Βρήκε στόπερ στην Ισπανία - Έκπληξη με Κασάμι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 13:14:00

Η πρώτη αλλαγή Μίτσελ στον... νέο Ολυμπιακό - Βρήκε στόπερ στην Ισπανία - Έκπληξη με Κασάμι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη αλλαγή Μίτσελ στον... νέο Ολυμπιακό - Βρήκε στόπερ στην Ισπανία - Έκπληξη με Κασάμι!

Τι ετοιμάζει ο Ισπανός κόουτς και οι τελευταίες δοκιμές στην προετοιμασία. Ποιος αλλάζει θέση και γιατί, η εμπιστοσύνη στον Ελβετό άσο και οι αλλαγές στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα.

Ολυμπιακός: Ντόμινο υπάρχει στην 11άδα των Πειραιωτών αυτό το διάστημα, καθώς είναι σαφές ότι οι απουσίες των Χουάνγκ και Κούντε έχουν φέρει αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεται τα χαφ ο Μίτσελ. Συνδυαστικά, μάλιστα, με τον στόπερ που δεν έχει έρθει ακόμα (και τον Σωκράτη τραυματία), προφανώς η ομάδα μπορεί να στηριχτεί σε Ντόη και Καλογερόπουλο - Αλλά αυτή η θέση του αμυντικού θέλει και εμπειρία!

Το ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρει ότι στα χαφ, σε ρόλο 6αριού μάλιστα (αν και είναι 8άρι) δοκιμάζει αυτές τις ημέρες τον Κασάμι, καθώς ο Ελβετός άσος είναι σε άριστη φόρμα - Είχε βγει στους πρώτους στα εργομετρικά που είχαν γίνει πριν από λίγο καιρό στου Ρέντη, αν και είχε ταλαιπωρηθεί από μια θλάση όταν είχε έρθει στην Ελλάδα (για την ακρίβεια είχε έρθει με θλάση) και είχε μείνει πίσω αρχικά.

Άρα ο Κασάμι έχει την εμπειρία, τις αντοχές και το σωματικό εκτόπισμα για να παίξει ως 6άρι, ενώ ο Ισπανός τεχνικός μετά από καιρό δείχνει εμπιστοσύνη στον Σαμασέκου ως 8άρι! Ο άσος τής Χόφενχαϊμ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα του έχει παράπονα από τους Πειραιώτες που δεν παίζει και, εδώ που τα λέμε, η ποιότητά του δεν είναι για να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Για να συνδυάσουμε τις εξελίξεις στα χαφ (με τους Κασάμι/6άρι και Σαμασέκου/8άρι) με τους αμυντικούς που έχει ξεμείνει ο Μίτσελ (τους νεαρούς Ντόη-Καλογερόπουλο και τον Ρέτσο - Ο Μπα χάνει προπονήσεις γιατί βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης), στα στόπερ αυτό το διάστημα και για όσα χρειαστεί έχει επιστρέψει ο Εμβιλά!

Προφανώς ο Γάλλος άσος έχει την εμπειρία για να δώσει λύσεις και, μάλιστα, εξαιρετικού επιπέδου καθώς είναι μόνο δοκιμασμένος καλός αμυντικός (το έκανε και νωρίτερα μέσα στη σεζόν), αλλά μπορεί να βοηθήσει ώστε ο Ολυμπιακός να χτίσει δομικά, σωστά, οργανωμένα το παιχνίδι από την άμυνα.

Για πόσο θα μείνει ο Εμβιλά στην άμυνα; Από τη στιγμή ο Σισέ θα πωληθεί κατά πάσα πιθανότητα μετά τη λήξη του Μουντιάλ, ο Μπα επίσης είναι φευγάτος, ο Ρέτσος δεν υπολογίζεται ως λύση πρώτης γραμμής, ο Μίτσελ έχει μείνει τώρα με τους Ντόη-Καλογερόπουλο και περιμένει την επιστροφή του Σωκράτη.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, που θα έρθει και θα είναι βασικός, 11αδάτος, για να αποσυμφορήσει τις θέσεις στην άμυνα και να επιστρέψει στα χαφ ο Εμβιλά. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι αυτός ο παίκτης θα είναι από την Ισπανία, για αυτό και δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η παρουσία των Ερυθρόλευκων στην Ιβηρική για τη χειμερινή προετοιμασία τους...



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ο Κριστιάνο λέει "όχι" σε 500 εκατ! Στον δρόμο του Χάμες - Αρνήθηκε χρυσό συμβόλαιο ο Ροντινέι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags