Facebook Pixel Άρης: Ξεκάθαρα τα πράγματα στον Άρη για επιθετικό! Αυτά ισχύουν για την ενίσχυση της ομάδας
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 23:28:00

Ξεκάθαρα τα πράγματα στον Άρη για επιθετικό! Αυτά ισχύουν για την ενίσχυση της ομάδας

Sportdog Team
Ξεκάθαρα τα πράγματα στον Άρη για επιθετικό! Αυτά ισχύουν για την ενίσχυση της ομάδας

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί την επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση ενός αντί-Μαντσίνι, με τους Κιτρινόμαυρους να εξετάζουν τις επιλογές τους.

 

Άρης: Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί την επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση ενός αντί-Μαντσίνι, με τους Κιτρινόμαυρους να εξετάζουν τις επιλογές τους.

Παράλληλα, ο Άλαν Πάρντιου έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός επιθετικού, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό ο Αντρέ Γκρέι, μιας και ο Τζαμαϊκανός είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Άρης σκανάρει την αγορά για να βρει ποδοσφαιριστή. Με τα απαιτούμενα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και στην κατάλληλη τιμή, προσπάθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη, μιας και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρει πολλές επιλογές. Ωστόσο γίνεται μια προσπάθεια, η οποία πάντως δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα πετύχει.

Υπάρχει πάντα η περίπτωση του Ματέι Βίντρα, με τις ιδιαιτερότητές της όμως, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι έτοιμος και θα μπορέσει να είναι σε θέση να αγωνιστεί Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Αν ο Άρης δεν βρει τον κατάλληλο παίκτη, ενδεχομένως να ενεργοποιήσει την υπόθεση του Τσέχου επιθετικού.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags