Facebook Pixel Τα "σκάει χοντρά" για τον παικταρά ο Σαββίδης - Η Νο1 επιλογή Λουτσέσκου - "Πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 23:49:00

Τα "σκάει χοντρά" για τον παικταρά ο Σαββίδης - Η Νο1 επιλογή Λουτσέσκου - "Πολυτέλεια για ΠΑΟΚ"!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα "σκάει χοντρά" για τον παικταρά ο Σαββίδης - Η Νο1 επιλογή Λουτσέσκου - "Πολυτέλεια για ΠΑΟΚ"!

Η... υπόσχεση του παίκτη στους Θεσσαλονικείς και το μεγάλο συμβόλαιο. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε συζητήσεις για να έρθει άμεσα στην Τούμπα, ποιο το μεγάλο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις και πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ παραμένει το όνομα του Πορτογάλου εξτρέμ, Φάμπιο Μαρτίνς, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μας απασχολεί από το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού τον… έψαξαν και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Προς το τέλος του περασμένου καλοκαιριού οι Θεσσαλονικείς είχαν ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του, καθώς ήταν (και είναι!) εμφανής η ανάγκη ενίσχυσης στη θέση που αγωνίζεται. Όμως, παρά το γεγονός ότι ήταν ελεύθερος, ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει να μην προχωρήσει η μεταγραφή του. Ο λόγος; Όπως είχε αποκαλύψει το sportdog.gr, τότε, ήταν για να δώσει ένα μάθημα σε Λουτσέσκου-Μπότο για τον σχεδιασμό που είχαν κάνει και τα λάθη που είχε.

Πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει!

Το ρεπορτάζ θέλει, τώρα, ξανά τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο άσο με απόφαση Σαββίδη, που όμως είναι χωρίς ομάδα εδώ και μερικούς μήνες. Ο παίκτης έχει ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς ότι είναι σε άριστη φόρμα, καθώς γυμνάζεται με δικό του γυμναστή, αλλά όπως και να το κάνουμε πάντα η έλλειψη του ρυθμού της ομάδας, ακόμα και σε επίπεδο προπόνησης, είναι σημαντική.

Το συνηθισμένο είναι παίκτες αυτού του επιπέδου να χρειάζεται 3-6 εβδομάδες για να επανέλθουν σε τοπ φόρμα, κάνοντας αρχικά ατομικές προπονήσεις και έπειτα εντάσσονται στην υπόλοιπη ομάδα. Γιατί στηρίζονται πολύ στην εμπειρία τους και γνωρίζουν πώς να καθοδηγήσουν το σώμα τους.

Προφανώς υπάρχουν κίνδυνοι για θλάσεις και μυϊκούς τραυματισμούς, περισσότερο από ο,τι στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά ξέρουν πώς να προφυλάξουν τον εαυτό τους: Με το παραμικρό τσίμπημα ζητούν αλλαγή, διαχειρίζονται τέλος πάντων το κορμί τους.

Να συμπληρώσουμε, βέβαια, ότι είναι άλλο πράγμα ένας ποδοσφαιριστής να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και διαφορετικό το πότε θα παίξει μπάλα! Γιατί στον Δικέφαλο θέλουν ο παίκτης που θα έρθει να είναι βασικός στο ντέρμπι της 4ης Γενάρη, του 2023, στο ντέρμπι με τον Άρη.

Μια μικρή λεπτομέρεια: Ο Λουτσέσκου προφανώς και θέλει έναν παίκτη με τα στοιχεία του Φάμπιο Μάρτινς στην ομάδα του (ποιος προπονητής δεν θα τον ήθελε;), αλλά αν είχε επιλέξει σε μια μεταγραφή, αυτή θα ήταν ενός επιθετικού. Κι αν δεν αποχωρήσουν συμβόλαια από το ρόστερ, η μεταγραφή που θα γίνει θα είναι μία...

"Παιχταράς - Για αυτό έμεινε ελεύθερος - 2+ εκατ. το συμβόλαιο"

"Παιχταράς! Tο συμβόλαιό του είναι πάνω από 2 εκατ. Είχαν πληρώσει 3 εκατ. ευρώ μόλις πέρσι για να τον πάρουν. Αποχώρησε στο πλαίσιο γενικότερων αλλαγών στην ομάδα, όχι επειδή εκείνος δεν είναι καλός παίκτης", είχε σχολίασε πριν από λίγο καιρό για τον Φάμπιο Μάρτινς μέσω του sportdog ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιώρης, που γνωρίζει τόσο καλά το ποδόσφαιρο του αραβικού κόσμου. 

"Μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, μπουκαδόρος - Πολυτέλεια για την Ελλάδα - Φανέλα βασικού στο σπίτι"

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Είναι μπαλαδόρος, ντριπλαδόρος, παίζει ως εξτρέμ, έχει δεξί πόδι, μπουκαδόρος. Πιστεύω θα είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αν τελικά έρθει".

Οπότε είναι για βασικός;

"Δεν είναι κάτι που συζητάμε αυτό, προφανώς παίρνει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός από Bundesliga για Κουλιεράκη - Έτοιμη ομάδα να τα... σκάσει χοντρά για να τον πάρει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags