Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στόπερ από La Liga ο Ολυμπιακός - Ξεχώρισε Λατίνο 4 εκατ. ο Μίτσελ - Συζητήσεις για 2 πωλήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-02 10:00:00

Στόπερ από La Liga ο Ολυμπιακός - Ξεχώρισε Λατίνο με 4 εκατ. ο Μίτσελ - Συζητήσεις για 2 πωλήσεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στόπερ από La Liga ο Ολυμπιακός - Ξεχώρισε Λατίνο με 4 εκατ. ο Μίτσελ - Συζητήσεις για 2 πωλήσεις!

Ποιοι αποχωρούν άμεσα και ο... εκλεκτός για το κέντρο της νέας άμυνας! Τα δύο νέα ονόματα που εξετάζουν σοβαρά οι Πειραιώτες από την ισπανική αγορά, γιατί τους ξεχώρισε ο Μίτσελ και ποιον θα αντικαταστήσουν. Τα επόμενα 24ωρα θα βγάλουν αρκετές ειδήσεις...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία του στην Ισπανία, την ώρα που επίκειται μεταγραφική ενίσχυση -αλλά και αποχωρήσεις- για τον σύλλογο. Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Λιμάνι έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, θέση στην οποία η ομάδα έδειξε να "πονά" στον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι ρίχνουν το βάρος στην ισπανική αγορά αναφορικά με την αναζήτηση στόπερ και μάλιστα έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση αριστεροπόδαρου παίκτη.  Στο προσκήνιο βρίσκονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε μεταγραφή, δηλαδή να "σπάσει" συμβόλαιο για τον εκλεκτό του Μίτσελ στην άμυνα.

Η πρώτη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Έντσο Ρόκο της Έλτσε. Είναι 30 ετών με σημαντική καριέρα στα ισπανικά γήπεδα (δύο θητείες στην Έλτσε και Εσπανιόλ), αλλά και στην Τουρκία (Μπεσίκτας), ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Χιλής, μετρώντας 32 συμμετοχές. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 11 αγώνες στη La Liga και το Transfermarkt τον αξιολογεί στα 2.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δεξιοπόδαρο άσο.


Από τη Λατινή Αμερική προέρχεται και ο δεύτερος υποψήφιος κεντρικός αμυντικός, με τα σχετικά ρεπορτάζ να συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Παραγουανό Ομάρ Αλντερέτε. Ο 25χρονος άσος παίζει στη Χετάφε ως δανεικός από τη Χέρτα (έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους Γερμανούς μέχρι το 2025), ενώ την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στη Βαλένθια, ξανά ως δανεικός. Σε αντίθεση με τον Ρόκο, ο Αλντερέτε δεν έχει βασικό ρόλο στη Χετάφε, όπου μετρά μόλις δύο συμμετοχές φέτος. Πάντως, πρόκειται για μιά αξιόλογη περίπτωση αριστεροπόδαρου στόπερ, που μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ. Μετρά 12 συμμετοχές με την Εθνική Παραγουάης και το Transfermarkt κοστολογεί την αξία του στα 4.000.000 ευρώ.



"Σειρήνες" από Γαλλία για τον Μπα

Ένας από τους λόγους που οι Πειραιώτες στοχεύουν σε ενίσχυση στην άμυνα είναι οι πολύ πιθανές αποχωρήσεις. Σχετικά με τον Παπ Αμπού Σισέ είναι γνωστό ότι η παρουσία του στο Μουντιάλ λειτουργεί ως "βιτρίνα", με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να στοχεύουν στην πώληση του Σενεγαλέζου.

Θέμα αποχώρησης ενδέχεται να τεθεί και για τον συμπατριώτη του Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ναντ. Στη Γαλλία γράφεται πως τα "Καναρίνια" έχουν σε εκτίμηση τον 27χρονο αμυντικό και δεν αποκλείεται να μπουν άμεσα σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο Μπα αποτελεί παίκτη που οι Ερυθρόλευκοι δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά.

Οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι ο Μπα κοστίζει περίπου 4.000.000 ευρώ, αλλά η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό κοστολογούν τον παίκτη με περισσότερα χρήματα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στον Ολυμπιακό - Ο Φορτούνης φέρνει τα πάνω κάτω - Απαντήσεις Μαρσέλο

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags