Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνηση για Γιάχανμπακς με 18 Εκατ. Ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-02 17:10:00

"Κελεπούρι"... 18 εκατομμυρίων από το Μουντιάλ - Ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς! (Vid)

Sportdog Team
"Κελεπούρι"... 18 εκατομμυρίων από το Μουντιάλ - Ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς! (Vid)

Η χρηματιστηριακή αξία του Αλιρέζα Γιάχανμπακς είχε φτάσει ακόμα και στα 18 εκατ. ευρώ(!), όταν σε ηλικία 25 ετών αγωνιζόταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπράιτον.

Παναθηναϊκός: Ολλανδικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον δεξιό εξτρέμ της Φέγενορντ, Αλιρέζα Γιάχανμπακς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα 1908.nl, οι Πράσινοι ρώτησαν την ολλανδική ομάδα για τον 29χρονο Ιρανό εξτρέμ, ο οποίος έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι το 2024 και όψιον για επέκταση μέχρι το 2025.

Αυτό σημαίνει, ότι το Τριφύλλι θα πρέπει να πληρώσει για να κάνει δικό του τον παίκτη, εφόσον πάντα φυσικά ευσταθούν τα όσα υποστηρίζουν από την Ολλανδία. Σε επίπεδο χαρακτηριστικών ο Γιάχανμπακς ταιριάζει σε αυτό που θεωρητικά ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πρόκειται για δεξιό εξτρέμ που κατά βάση αναζητά ο Σέρβος τεχνικός, ενώ κατά συνθήκη ο Ιρανός μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ τη φετινή σεζόν μετρά συνολικά 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ. Σημειώνεται, ότι η χρηματιστηριακή αξία του είχε φτάσει ακόμα και στα 18 εκατ. ευρώ(!), όταν σε ηλικία 25 ετών αγωνιζόταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Μπράιτον.

Φυσικά, ακόμα δεν έχουν υπάρξει διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Φέγενορντ, άρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν μιλάμε για δανεισμό ή κανονική αγορά. Οι Ολλανδοί πάντως είναι θετικοί στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις.

Δείτε παρακάτω τον Αλιρέζα Γιάχανμπακς εν δράσει:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή πρωταθληματισμού για ΠΑΟ - Όλη την πλευρά με Παλάσιος - Έρχεται Ελλάδα με 1.5 εκατ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags