Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Εξελίξεις από μέρα σε μέρα με Μαντσίνι - Έτοιμος για πρόταση ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-03 00:05:00

Εξελίξεις από μέρα σε μέρα με Μαντσίνι - Έτοιμος για πρόταση ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Εξελίξεις από μέρα σε μέρα με Μαντσίνι - Έτοιμος για πρόταση ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Ντάνιελ Μαντσίνι στου Ρέντη, o Άρης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο οικονομικά deal για τους ίδιους, αλλά όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο από μέρα σε μέρα ο Ολυμπιακός θα κάνει το τελικό... ντου για να τον φέρει στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει, οριστικά πια, η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι για τον Ολυμπιακό.

Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της επίσημα προς τον Άρη για τον Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Λιμάνι. Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες κινούνται και για τη μεταγραφή στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική αγορά.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Ντάνιελ Μαντσίνι στου Ρέντη, o Άρης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο οικονομικά deal για τους ίδιους, αλλά όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο από μέρα σε μέρα ο Ολυμπιακός θα κάνει το τελικό... ντου, έτσι ώστε να ντύσει στα χρώματά του τον παίκτη. Ακόμα δεν το έχει κάνει, γι' αυτό και υπάρχει η συγκεκριμένη καθυστέρηση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαντσίνι είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας από τον Άρη και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και να στραβώσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό (πράγμα δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα), οι Κίτρινοι θα επιδιώξουν την παραχώρησή του σε σύλλογο του εξωτερικού. Το επισημαίνουμε γιατί αν συνεχίσει στην Ελλάδα ο Αργεντινός, αυτό θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tέλος για ΑΕΚ και Ολυμπιακό! Ανακοινώθηκε σε άλλη ομάδα παίκτης που ήταν στην λίστα τους (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags