Facebook Pixel Πολύ ανησυχητικά νέα για τον Πελέ - Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες
| 2022-12-03 16:32:00

Πολύ ανησυχητικά νέα για τον Πελέ - Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες

Sportdog Team
Πολύ ανησυχητικά νέα για τον Πελέ - Δεν ανταποκρίνεται στις χημειοθεραπείες

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του και δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά...

Την ώρα που το Μουντιάλ 2022 μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού πλανήτη, δυσάρεστα νέα έρχονται από τη Βραζιλία για την υγεία του Πελέ.

Συγκεκριμένα η “Folha” αναφέρει ότι οι χημειοθεραπείες, στις οποίες έχει υποβληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου δεν έχουν αποτέλεσμα με τον οργανισμό του να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο καρκίνος από το έντερο που είχε αρχικά διαγνωσθεί έχει κάνει μετάσταση σε πνεύμονες και συκώτι με τους γιατρούς να αποφασίζουν να αλλάξουν τακτική. Πλέον, έχουν ως στόχο όχι να «χτυπήσουν» τον καρκίνο αλλά να χορηγούν στον Πελέ αγωγή για να μην πονά και να τον διευκολύνουν στην καθημερινότητα. Μάλιστα, τα πράγματα φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερα, καθώς έχει προκληθεί και μία μόλυνση στον οργανισμό του 82χρονου Πελέ,

Παράλληλα, ο Guardian αναφέρει πως ο 82χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει μεταφερθεί ήδη σε νοσοκομείο «τελικού σταδίου», εκεί που μεταφέρονται δηλαδή όσες περιπτώσεις ασθενών αναμένεται να καταλήξουν το προσεχές διάστημα. 

Το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ο Πελέ υπέστη μόλυνση στο αναπνευστικό σύστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags