Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης: Προβλημάτισε στην άμυνα ο Ολυμπιακός με Σταντάρ- Χαμόγελα για Μαρσέλο και Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-04 17:53:00

Προβλημάτισε στην άμυνα ο Ολυμπιακός με Σταντάρ- Χαμόγελα για Μαρσέλο και Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Προβλημάτισε στην άμυνα ο Ολυμπιακός με Σταντάρ- Χαμόγελα για Μαρσέλο και Ελ Αραμπί

Με προβλήματα, αλλά και... χαμόγελα ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό των Ερυθρόλευκων στην Ισπανία με την ομάδα του Μίτσελ να αναδεικνύεται ισόπαλη με 3-3 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης.

Ολυμπιακός - Σταντάρ Λιέγης: "Διπρόσωποι" εμφανίστηκαν οι Ερυθρόλευκοι στα δεύτερο φιλικό επί ισπανικού εδάφους με αποτέλεσμα να ανδαδιχθούν ισόπαλοι απέναντι στη βελγική ομάδα, έχοντας σαν μεγάλους πρωταγωνιστές τον Ελ Αραμπί, που πέτυχε δύο γκολ, αλλά και τον Μαρσέλο που έδωσε δύο ασίστ, ενώ το τρίτο τέρμα ήρθε από τον Μπακαμπού. Οι παίκτες του Μίτσελ στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασαν αρκετά... ζητήματα μέχρι το 25, όπου ανέβασαν ρυθμούς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά τις αλλαγές στο 60' έδειξαν σίγουρα πιο βελτιωμένη εικόνα, κάτι που σίγουρα κάνει τον Ισπανό τεχνικό να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκαν οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι εναντίον των Βέλγων, με τον Μίτσελ να κάνει την έκπληξη και να έχει σε θέση φορ τον Πεπ Μπιέλ, αντί των Ελ Αραμπί και Μπακαμπού που είχε βάλει στην αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ.  Όσον αφορά τον αγώνα η βελγική ομάδα θα είναι αυτή που θα μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή, αλλά τους Πειραιώτες να αμύνονται σωστά, μην δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Πασχαλάκη. Η πρώτη καλή στιγμή για το σύνολο του Μίτσελ θα έρθει στο 12' με ένα σουτ από τον Μπιέλ, με την μπάλα να περνάε, όμως, άουτ. Εφτά λεπτά η Σταντάρ θα καταφέρει να βρει δίχτυα και να προηγηθεί στο σκορ, όταν o Ντάβιντα θα βρει χώρο έξω από την περιοχή και με πλασέ θα νικήσει τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα οι Βέλγοι στο 23' θα απειλήσουν ξανά με τον Ζιανί να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά τον Έλληνα τερματοφύλακα των Πειραιωτών, αυτή τη φορά να μπλοκάρει σταθερά. Μετά το πρώτο 25λεπτο οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν χώρο στο γήπεδο, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί και στο 30' θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Μπιέλ άνοιξε πολύ ωραία στον Γκάρι Ροντρίγκες, εκείνος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια θέση και ανάγκασε τον Μποντάρ σε μία δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά οι Πειραιώτες θα έχουν ακόμα μια καλή στιγμή, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, από τον Μπιέλ, ο Κασάμι θα πάρει την κεφαλιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος θα φέρει στον αγωνιστικό χώρο τους Ελ Αραμπί, Χάμες και Σαμασέκου, κάνοντας την ενδεκάδα πιο ορθολογική και τους παίκτες του Μίτσελ να δείχνουν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας, στα πόδια τους, οι Βέλγοι ήταν αυτοί που θα φτάσουν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν θα βγουν στην κόντρα, με την μπάλα να φτάνει Οχίο, που πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά τον Πασχαλάκη να αποκρούει εντυπωσακά με το πόδι! Τελικά η αγωνιστική άνοδος του Ολυμπιακού θα έχει αποτέλεσμα μιας και στο 58' ο Βρουσάι θα κάνει εξαιρετική κίνηση, θα φτάσει μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής και θα γυρίσει την μπάλα στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να κάνει το 1-1, από κοντά.

Ο Μίτσελ μετά το 60', θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, όπως και στο πρώτο φιλικό, κάτι που θα κάνει τους Βέλγους να πιάσουν τους Πειραιώτες στον... ύπνο και να πάρουν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στο 64' ο Οχιό εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα από τα δεξιά και με υπέροχο τρόπο πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κρίστινσον για το 2-1. Πέντε λεπτά μετά ήταν η στιγμή για τους πρωταθλητές να... ακουμπήσουν την εκ νέου ισοφάριση, όταν ο Φορτούνης θα κάνει ωραίο γύρισμα, ο Μπακαμπού θα πιάσει ένα ωραίο πλασέ, αλλά ο Χενκινέ θα αποκρούσει με δυσκολία. Ότι δεν έκανε σε αυτή τη φάση ο Αφρικανός φορ, θα το πράξει στο 74'. Ο Μαρσέλο θα βρει εξαιρετικά τον Μπακαμπού που από πλάγια θέση, αυτή τη φορά, δεν θα αστοχήσει κάνοντας το 2-2. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα είναι εξαιρετικός, για πρώτη φορά με τα Ερυθρόλευκα, και δύο λεπτά μετά την ισοφάριση θα βγάλει μια πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά, με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 3-2 για το σύνολο του Μίτσελ. Στο 83' οι Πειραιώτες θα φτάσουν κοντά και σε τέταρτο γκολ, όταν ο Φορτούνης θα σουτάρει έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Σταντάρ να αποκρούει ασταθώς, ενώ στη συνέχεια ο Μπακαμπού δεν θα καταφέρει να τον νικήσει. Στην τελευταία φάση του αγώνα οι Βέλγοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν όταν ο Κάνακ θα περάσει εντυπωσιακά τον Χάμες από τα δεξιά, θα γυρίσει τη μπάλα και από κοντά ο Όχιο θα κάνει το τελικό 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης (61' Κρίστινσον), Ρέαμπτσιουκ (61' Μαρσέλο), Ρέτσος (61' Καλογερόπουλος), Ντόι (42' Μπουχαλάκης), Βρουσάι (61' Ανδρούτσος), Εμβιλά, Κασάμι (46' Σαμασέκου), Μασούρας (61' Μπακαμπού), Αγκιμπού Καμαρά (61' Φορτούνης), Γκάρι Ροντρίγκες (46' Χάμες Ροντρίγκες) και Μπιέλ (46' Αραμπί).

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μποντάρτ, Μπόπε, Τσίμιροτ, Λαϊφης, Φόσεϊ, Ντόνουμ, Αλζάτε, Μπαλικβίσα, Ντάβιντα, Ζιάνι και Πέριτσα.

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι: Χένκινετ, Μελεγκόνι, Ντουσέν, Νεκάντιο, Ντα Σίλβα (71' λ.τρ. Μπόλιεβιτς), Ράσκιν, Κουαβίτα, Τσάνακ, Ζίνκερναγκελ, Ντάγκους και Οχιό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags