Facebook Pixel Τα άλλαξε όλα και πήρε ισοπαλία ο Παναθηναϊκός - Κέρδος ο Κρυπαράκος, έβαλε γκολάρα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-04 19:54:00

Τα άλλαξε όλα και πήρε ισοπαλία ο Παναθηναϊκός - Κέρδος ο Κρυπαράκος, έβαλε γκολάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα άλλαξε όλα και πήρε ισοπαλία ο Παναθηναϊκός - Κέρδος ο Κρυπαράκος, έβαλε γκολάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός και Πάφος μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των φιλικών που δίνει στην Κύπρο ήρθε ισόπαλος με 2-2 με την Πάφο, χάρη σε δύο γκολ που δέχθηκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και δύο που έβαλε ο ίδιος μέσα σε 3΄, με τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο.

Για τους πράσινους στο πρώτο μέρος άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις ο Σαβιέρ και μένει να δούμε πως θα αξιοποιηθεί ενόψει της συνέχειας. Από εκεί και πέρα στο δέυτερο μέρος διακρίθηκαν οι Βέρμπιτς και Κρυπαράκος με τον δεύτερο να βάζει ένα τρομερό γκολ!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο αγώνα το περιβραχιόνιο το φόρεσε ο Ρούμπεν Πέρεθ!

Το ματς: 

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη στα πρώτα λεπτά και η πρώτη φάση άνηκε στην κυπριακή ομάδα με τον Χέσταντ να πλασάρει άουτ στο 8΄. Ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Λοντίγκιν σε απόκρουση στην επόμενη φάση. Στο 11΄ η Πάφος παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 12΄ ο Χουάνκαρ έστειλε τη μπάλα στο αντίπαλο δοκάρι, με τον Βαγιαννίδη να αστοχεί από κοντά για να ανοίξει το σκορ. Στο 16΄ ένα σουτ του Σαβιέρ δεν δυσκόλεψε τον Οϊέρ, ενώ στο 18΄ έγινε... παράμοια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε επιλέξει να στοχεύσει κυρίως στην ανάπτυξη από τα άκρα με πρωταγωνιστές τους Σαβιέρ και Παλάσιος. Στο 24΄ ο Χεστάντ τροφοδότησε τον Μπεντακόντ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία του Λοντίγκιν. Στο 39΄ όμως η Πάφος έκανε το 1-0 με γκολάρα του Βαλακάρι.

 

Ο άσος των Κυπρίων πήρε την μπάλα από τον Χέσταν και έπιασε ένα τρομερό σουτ με το αριστερό, με τον Λοντίγκιν να μην μπορεί να κάνει απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

 

Μάλιστα, οι Κύπριοι έκαναν το 2-0 στο 45΄. Το γκολ σε εκείνο το σημείο έβαλε ο Μπεντακόρ και ουσιαστικά έδειξε να... κλειδώνει την νίκη για τους Κύπριους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε τριπλή αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κώτσιρας, Σάντσες, Τσόκαϊ αντί των Παλάσιος, Χουάνκαρ, Συμεωνίδη, ενώ στο 52΄ μπήκε και ο Μάγκνουσον.

Μέχρι το 60' δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση, ενώ στο 63' έγιναν ακόμη τέσσερις αλλαγές! Μπρινιόλι, Καμπετσής, Βέρμπιτς, Σιδεράς και Κυριόπουλος μπήκαν στο γήπεδο. Εκτός πέρασαν Μπερνάρ, Πούγγουρας, Ρουμπέν και Σπόραρ.

Στο 65' χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για τον Παναθηναϊκό! Ο Βέρμπιτς έπιασε την κεφαλιά εξ επαφής και έστειλε την μπάλα άουτ. Στην επόμενη φάση πείλησε ξανά το «τριφύλλι» με τον Κυριόπουλο να πιάνει το σουτ με το αριστερό και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 76' δόθηκε πέναλτι για τον Παναθηναϊκό! Ο Βέρμπιτς το κέρδισε από τον Γεωργίου. Ο ίδιος ο Σλοβένος εκτέλεσε για να μειώσει σε 2-1 στο 77'!

 

Μάλιστα, στο 78' ο Κρυπαράκος ισοφάρισε σε 2-2 με τον Παναθηναϊκό να είναι μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος.

 

(Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Συμεωνίδης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σαβιέρ, Σπόραρ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags