Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο απρόσμενα ονόματα στην λίστα των φορ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-05 08:49:00

Δύο απρόσμενα ονόματα στην λίστα των φορ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δύο απρόσμενα ονόματα στην λίστα των φορ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να εξετάζουν δύο περιπτώσεις-έκπληξη για να ενισχύσουν την επίθεσή τους.

Ολυμπιακός: Το πρώτο όνομα που γράφτηκε ήταν αυτό του Ντάβιντ Κοβνάτσκι, του 25χρονου επιθετικού της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την οποία μετράει 7 γκολ και 7 ασίστ μέχρι στιγμής φέτος, σε 19 ματς στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Τον παίκτη "τσεκάρουν" και άλλες ομάδες, όπως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Λεχ Πόζναν και η Σαμπντόρια, με τη χρηματιστηριακή του αξία να φτάνει, στον καιρό των "πάρε-δώσε" μεταξύ της ιταλικής ομάδας και της Φορτούνα, τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη στιγμή κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και οι αριθμοί του φέτος αποδεικνύουν ότι παραμένει σε καλή κατάσταση.

Όσο για το δεύτερο όνομα, έχει να κάνει με τον Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ!

Όπως αναφέρει τοπικό site της Σάντερλαντ, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον 26χρονο Σκωτσέζο σέντερ φορ, ο οποίος έχει 1,88 μ. ύψος και το συμβόλαιό του με τις "μαύρες γάτες" ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Στιούαρτ έχει 7 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 ασίστ τη φετινή σεζόν, έχοντας αγωνιστεί μόνο στα επτά πρώτα ματς της ομάδας του. Στη συνέχεια τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα με την Μίντλεσμπρο και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα.

Την ίδια ώρα, η Σάντερλαντ ελπίζει πως θα καταφέρει να κρατήσει τον ικανότατο επιθετικό, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags