Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Όνι Βαλακάρι: Ντέρμπι δύο "μεγάλων" στην Ελλάδα για Βαλακάρι - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟ - Φήμες ότι υπογράφει άμεσα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-05 18:30:00

Ντέρμπι δύο "μεγάλων" στην Ελλάδα για Βαλακάρι - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟ - Φήμες ότι υπογράφει άμεσα!

Sportdog Team
Ντέρμπι δύο "μεγάλων" στην Ελλάδα για Βαλακάρι - Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟ - Φήμες ότι υπογράφει άμεσα!

Δύο ομάδες των Big-4 έχουν ψηλά στη λίστα τους τον άσο της Πάφου, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ με τις εμφανίσεις του φέτος στην Κύπρο.

Ο Όνι Βαλακάρι έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα στην Κύπρο. Ο 23χρονος Φινλανδός box to box μέσος κάνει απίθανα πράγματα με τη φανέλα της πρωτοπόρου Πάφου, έχοντας μεταξύ άλλων σε 14 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Και των ελληνικών. Ήδη, σε ρεπορτάζ εφημερίδας έγινε λόγος για τις έντονες ματιές του Παναθηναϊκού στον παίκτη. Όντως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει ξεχωρίσει και θεωρεί πως ταιριάζει απόλυτα στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι Πράσινοι γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι να τον αφήσει τώρα η Πάφος. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η κυπριακή ομάδα με ηγέτη τον Βαλακάρι πάει να πάρει το πρωτάθλημα στη Μεγαλόνησο, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Πάντως, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που βλέπει πολύ "ζεστά" την περίπτωση του Φινλανδού χαφ. Υπάρχει κι άλλη ομάδα από την Ελλάδα που τον έχει εξίσου ψηλά στη λίστα της. Και αυτή είναι η ΑΕΚ! Μάλιστα προ εβδομάδων υπήρχε η φημολογία ότι η Ένωση ετοιμάζεται να τον κλείσει είτε άμεσα, είτε για το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται. Τουλάχιστον όχι για την ώρα.

Ο Βαλακάρι είναι προϊόν των ακαδημιών της φινλανδικής SJK, ενώ πριν υπογράψει τον Ιανουάριο του 2020 στην Πάφο είχε ένα διετές πέρασμα από τη νορβηγική Τρόμσο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα αποχώρησης από Ολυμπιακό: "Πλήρης γελοιοποίηση - Διαιτησίες λαιμητόμοι - Θέλουν τον βούρκο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags