Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο "εκλεκτός" εξτρέμ του Γιοβάνοβιτς - Στη λίστα και μουντιαλικό "10άρι" - Περιπτωσάρες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-06 10:28:00

Αυτός είναι ο "εκλεκτός" εξτρέμ του Γιοβάνοβιτς - Στη λίστα και μουντιαλικό "10άρι" - Περιπτωσάρες!

Sportdog Team
Αυτός είναι ο "εκλεκτός" εξτρέμ του Γιοβάνοβιτς - Στη λίστα και μουντιαλικό "10άρι" - Περιπτωσάρες!

Δύο ποδοσφαιριστές έχει στα "ραντάρ" του το Τριφύλλι εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Δείτε τους σε βίντεο.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι συνεχίζουν την μίνι προετοιμασία τους στην Κύπρο, αλλά φυσικά δεν έχουν σταματήσει να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που μπορούν να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ εν όψει του δεύτερου γύρου της Super League, αλλά και του Κυπέλλου.

Το πρώτο όνομα που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αυτό του Αλιρέζα Γιάχανμπακς, ο οποίος αγωνίστηκε με το Ιράν στο Μουντιάλ του Κατάρ και αποτελεί μια ιδιαίτερα ποιοτική επιλογή για τις θέσεις των εξτρέμ στον Παναθηναϊκό.

Από τον Ιούλιο του 2021 βρίσκεται στη Φέγενορντ, με την οποία μέχρι στιγμής έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 57 αναμετρήσεις, έχοντας 10 γκολ και 7 ασίστ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.

Ο 29χρονος είναι σχετικά γρήγορος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά χαρακτηρίζεται και για το δυνατό του σουτ και την επιθυμία του να πατάει στην περιοχή, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αλλά και του αριστερού εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος.

Όσο για την άλλη περίπτωση που "κοιτούν" οι Πράσινοι, ακούει στο όνομα του Σελίμ Αμαλά, ενός παίκτη που είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για το Τριφύλλι, αλλά τότε δεν προχώρησε η υπόθεσή του. 

Ο 26χρονος Μαροκινός παίζει και ως "10άρι" και ως "8άρι", αλλά και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ έχει αρνηθεί την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για ανανέωση και έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Παναθηναϊκό να τον παρακολουθεί με ενδιαφέρον.

Αυτή την περίοδο, ο Αμαλά βρίσκεται στο Μουντιάλ του Κατάρ, έχοντας συμμετοχή σε όλα τα ματς των ομίλων και πανηγυρίζοντας την τεράστια πρόκριση του Μαρόκου και την πρωτιά στον όμιλο. Σήμερα (17:00) η εθνική του αντιμετωπίζει την Ισπανία στο ματς για την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags