Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρελαμένος" με Αλμέιδα ο Μελισσανίδης - Δύο ακόμα μεταγραφές μαζί με Φερνάντες στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-06 12:44:00

"Τρελαμένος" με Αλμέιδα ο Μελισσανίδης - Δύο ακόμα μεταγραφές μαζί με Φερνάντες στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
"Τρελαμένος" με Αλμέιδα ο Μελισσανίδης - Δύο ακόμα μεταγραφές μαζί με Φερνάντες στην ΑΕΚ!

O Αργεντινός προπονητής έχει μεγάλους στόχους για την Ένωση και γιατί όχι να ριζώσει και στην ομάδα. Ήδη άλλωστε χτίζει το δικό του ρόστερ με τους δικούς του παίκτες.

Εάν υπάρχει μια ομάδα που πέτυχε... διάνα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με προπονητή, αυτή ήταν η ΑΕΚ! Στην Ένωση υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον Ματίας Αλμέιδα, από το κομμάτι των μεταγραφών, μέχρι τη συμπεριφορά του ίδιου, αλλά και το πως παίζει φυσικά η ομάδα.

Όπως είναι λογικό η Ένωση λοιπόν θέλει να βρεθεί και τη νέα σεζόν με τον Αλμέιδα και αναμένεται να μείνει δηλαδή και την νέα χρονιά ο έμπειρος τεχνικός.

Εξάλλου, δεν είναι κοινό μυστικό πως ο Αλμέιδα θέλει να κατακτήσει νταμπλ! Ούτως ή άλλως μιλάμε για μια ομάδα που έχει προσαρμοστεί πλήρως στα θέλω του Αλμέιδα, οπότε είναι λογικό να μιλάμε για... δική του ομάδα.

Έτσι και αλλιώς όλες οι μεταγραφές του καλοκαιριού πέρασαν από τα χέρια του και δεν υπάρχει ούτε μια κίνηση που να μπορεί να θεωρηθεί αποτυχήμενη... εξ ολοκλήρου!

Ένα σερί που θέλουν στην ΑΕΚ να αυξηθεί και τον Γενάρη, μιας και έχουν στοχεύσει στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, ενώ έχει ήδη έρθει και ενσωματωθεί στην ομάδα ο Πάολο Φερνάντες που έκανε... παπάδες με τον Βόλο.

Το πάθος του... εξάλλου δεν λείπει σε κάθε ματς, έστω και αν πρόκειται για φιλικό ματς: 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags