Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίκτη από Ελλάδα θέλει ο Αλμέιδα για τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ - Αποκάλυψη για το όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 07:53:00

Παίκτη από Ελλάδα θέλει ο Αλμέιδα για τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ - Αποκάλυψη για το όνομα!

Sportdog Team
Παίκτη από Ελλάδα θέλει ο Αλμέιδα για τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ - Αποκάλυψη για το όνομα!

Στην ΑΕΚ έχουν κάνει προεργασία και υπάρχουν στην ατζέντα τους περιπτώσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τεθεί ήδη στα ραντάρ του Αλμέιδα. Ένας μάλιστα είναι από το ελληνικό πρωτάθλημα.

O Ματίας Αλμέιδα άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο στην ΑΕΚ και έτσι οι Kιτρινόμαυροι, ετοιμάζονται να κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους τον προσεχή Ιανουάριο.

Μία από τις θέσεις που έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν στην Ένωση, είναι εκείνη του αριστερού μπακ. Στην ΑΕΚ έχουν κάνει προεργασία και υπάρχουν στην ατζέντα τους περιπτώσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τεθεί ήδη στα ραντάρ του Αλμέιδα. Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει το απόλυτο ελεύθερο στον Αργεντινό τεχνικό, να χειριστεί την επικείμενη ενίσχυση της ομάδας.

Ένας από τους αριστερούς μπακ λοιπόν που έχει ξεχωρίσει ο Αλμέιδα, είναι ο Φεντερίκο Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Άλβαρες λόγω καταγωγής (σ.σ. Αργεντινός) είναι γνώριμος στον Ματίας Αλμέιδα από τη θητεία του στη Λατινική Αμερική, την ίδια στιγμή που ο τεχνικός της ΑΕΚ διατηρεί ανοιχτό κανάλι (εδώ και χρόνια) με το μανατζερικό γραφείο, το οποίο εκπροσωπεί τον 28χρονο άσο του Αστέρα.

Θυμίζουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Άλβαρες ήταν στη λίστα και του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους αντ' αυτού να επιλέγουν στο τέλος τότε τον Γκάνεα από τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Τσακίρη για Πινέδα - Μόνο έτσι μπορεί να τον κρατήσει η ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags