Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νέα Σαλαμίνα: Τεστ θετικό για Παναθηναϊκό - Νίκη στην στην πρόβα τζενεράλε εν όψει Βόλου με εκτελεστή Σπόραρ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 20:24:00

Τεστ θετικό για Παναθηναϊκό - Νίκη στην στην πρόβα τζενεράλε εν όψει Βόλου με εκτελεστή Σπόραρ (Vid)

Sportdog Team
Τεστ θετικό για Παναθηναϊκό - Νίκη στην στην πρόβα τζενεράλε εν όψει Βόλου με εκτελεστή Σπόραρ (Vid)

Παίζοντας το κλασικό κοντρολαρισμένο του ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 και σκόρερ τον Σπόραρ, στο τελευταίο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Παναθηναϊκός - Νέα Σαλαμίνα: Παίζοντας το κλασικό κοντρολαρισμένο του ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 και σκόρερ τον Σπόραρ, στο τελευταίο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους. Μπερνάρ και Βέρμπιτς οι πιο ορεξάτοι για τους Πράσινους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δοκιμάζει στο πρώτο μέρος την ενδεκάδα εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο στη Λεωφόρο (15/12).

Το ματς

Το καλύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους ήταν αυτό στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι Πράσινοι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με μία κεφαλιά του Βέρμπιτς στο 7'. Ο Μπερνάρ ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού και από δική του κάθετη πάσα στο 13' ο Σπόραρ εκτέλεσε σε καλή θέση μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Έπειτα από εξαιρετική ανάπτυξη και νέα πάσα του Μπερνάρ στο χώρο, ο Παλάσιος σούταρε με το εξωτερικό φάλτσο από δεξιά αλλά βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Το... ντεμαράζ της ομάδας του Γιοβάνοβιτς συνεχίστηκε και στο 26ο λεπτό, όταν ο Βέρμπιτς πλάσαρε από το ύψος σχεδόν του πέναλτι χωρίς, όμως, να βρει εστία.

Ό,τι δεν έκανε ο Σλοβένος εξτρέμ το πέτυχε τρία λεπτά μετά ο Σπόραρ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού συγκεκριμένα μετά από φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή, εκτέλεσε άψογα στο αριστερό "Γ" των Κυπρίων για το Πράσινο 1-0 στον αγώνα! Οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στην ανάπαυλα, δίχως η Νέα Σαλαμίνα να έχει απειλήσει στο ελάχιστο τον Λοντίγκιν σ' όλο το πρώτο ημίχρονο.

Με την επανεκκίνηση στο δεύτερο μέρος η Νέα Σαλαμίνα άγγιξε την ισοφάριση, με τον Μπρινιόλι που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς να αποκρούει με τα πόδια την κοντινή προβολή του Κλίμοβιτς. Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει κάπως το ρυθμό του στην επανάληψη, κάτι που εν μέρει ήταν λογικό από τη στιγμή που οι Κύπριοι είχαν αλλάξει όλη την ενδεκάδα τους.

Στο 53' ο ορεξάτος Βέρμπιτς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Οκτώ λεπτά μετά ο Γιοβάνοβιτς άνοιξε το ροτέισον με πέντε μαζεμένες αλλαγές, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες και να ξεκουράσει κάποιους ταυτόχρονα. Το 1-0 δεν μεταβλήθηκε μέχρι τη λήξη, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στο τελευταίο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Λοντίγκιν (46' Μπρινιόλι), Σένκεφελντ (46' Πούγγουρας), Μάγκνουσον (68' Σάρλια), Χουάνκαρ (61' Σάντσες), Κώτσιρας (61' Βαγιαννίδης), Πέρεθ (61' Συμεωνίδης), Τσόκαϊ (80' Σιδεράς), Μπερνάρ (68' Κρυπαράκος), Παλάσιος (61' Κυριόπουλος), Βέρμπιτς (68' Σαβιέρ), Σπόραρ (61' Καμπετσής).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags