Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή από Αγγλία για Ολυμπιακό - Πρόταση Ανιγκό πρώην της Πόρτο - "Βοήθεια" από Νότιγχαμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 19:28:00

Μεταγραφή από Αγγλία για Ολυμπιακό - Πρόταση Ανιγκό πρώην της Πόρτο - "Βοήθεια" από Νότιγχαμ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή από Αγγλία για Ολυμπιακό - Πρόταση Ανιγκό πρώην της Πόρτο - "Βοήθεια" από Νότιγχαμ!

Η νέα λίστα των Πειραιωτών και πώς θα μπορέσουν να κάνουν άμεσα scouting. Στο Λιμάνι ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό και εξετάζονται ενόψει Ιανουρίου και ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Νότιγχαμ και δεν αγωνίζονται. Ποια ονόματα έχουν ξεχωρίσει και γιατί...

Ολυμπιακός: Σε περίοδο αλλαγών βρίσκεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα το ρόστερ, καθώς μετά από την απόφαση του Μίτσελ να μεταβεί το κλαμπ στη Ισπανία για τη χειμερινή μίνι προετοιμασία και τη δήλωσή του ότι θέλει 23-24 παίκτες συνολικά στο ρόστερ, έχουν αρχίσει τα "κοψίματα".

Και είναι "κοψίματα" που θα συνεχιστούν μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν και ορισμένες μεταγραφές πλην του Ροντινέι, δηλαδή να φέρουν στόπερ, εξτρέμ και, ίσως, έναν αριστερό μπακ.

Μιλάμε για παίκτες που, αν έρθουν, θα το κάνουν για να ξεχωρίζουν στην 11άδα και όχι για να συμπληρώσουν το ρόστερ - Δεν έχει τέτοια ανάγκη στον Ολυμπιακό με το πλήθος των ποδοσφαιριστών που έχει στο δυναμικό του.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον η πληροφορία που κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, για τους τρεις παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ που εξετάζει ο Ανιγκό, καθώς ανάμεσα στο αγγλικό κλαμπ και τον Ολυμπιακό υπάρχει η ευκαιρία για διάδραση στο ρόστερ.

Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις παίκτες; Το αρχικό στοιχείο που δίνουμε, είναι ότι πρόκειται για Γάλλους! Ο ένας είναι ο σέντερ μπακ Γουίλι Μπόλι, που αποτέλεσε την 1η Σεπτεμβρίου την 19η (!) θερινή μεταγραφή τής Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά, μέχρι στιγμής έχει μόλις δύο εμφανίσεις και δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κούπερ.

Ο Μπολί είναι 31 ετών, διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας και την Ακτή Ελεφαντοστού, με μεγάλη θητεία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, αλλά και στις Πόρτο, Μπράγκα και Γουλβς. Αξιόπιστη λύση, επιπέδου, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τη Νότιγχαμ και, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, μπορεί να έρθει μέχρι το τέλος της σεζόν στο Λιμάνι.

Καλή λύση, επίσης, είναι ο 20χρονος Λοΐκ Μπε Σο, σέντερ μπακ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, που φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για εξαιρετική λύση που, όμως, ο Κούπερ με το σφιχτό ροτέισον δεν του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και, προφανώς, στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να το κάνει. Γιατί πρόκειται για... θηριώδη ποδοσφαιριστή, γρήγορο, που μπορεί να δώσει ένταση και δύναμη στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Τρίτη επιλογή που απασχολεί τον Ανιγκό από τη Νότιγχαμ, είναι ο Λοΐκ Μπαντέ. Ο 22χρονος υψηλόσωμος σέντερ μπακ, διεθνής και αυτός με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, που το σουλούπι του φέρνει στον Μπα. Στη Νότιγχαμ πήγε δανεικός από την Ρεν (με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι) αλλά δεν έχει βρεθεί, ακόμα, χώρος για εκείνον. Ο Ανιγκό τον ξέρει καλά από τη Γαλλία και ζαχαρώνει την περίπτωσή του..

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρίσκεται, ξανά, σε ανοιχτή γραμμή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει στην ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα συμφωνία Μαρσέλο με Μαρινάκη - Ηγεμονικό συμβόλαιο στο Λιμάνι - Ζήτησε μεταγραφή ο Μίτσελ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags