Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Λίβερπουλ, Τότεναμ και Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Άμραμπατ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 23:26:00

Λίβερπουλ, Τότεναμ και Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Άμραμπατ!

Sportdog Team
Λίβερπουλ, Τότεναμ και Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Άμραμπατ!

Ο αδερφός του Νορντίν Άμραμπατ, Σοφιάν, κάνει τρομερό Μουντιάλ και όπως είναι λογικό είναι περιζήτητος!

Ο Σοφιάν Άμραμπατ έχει καταφέρει να διακριθεί στην εξαιρετική πορεία του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Εξάλλου ο αδερφός του παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ,, δεν έχει χάσει λεπτό από τα ματς της εθνικής του στο τουρνουά και με «κλειδί» τις φανταστικές εμφανίσεις του ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή.

Το καλοκαίρι ο 26χρονος χαφ της Φιορεντίνα έφτασε κοντά στην Τότεναμ αλλά το «deal» ανάμεσα στα δυο κλαμπ δεν έκλεισε. Οι Σπερς αναμένεται να επανέλθουν τον Ιανουάριο αλλά θα έχουν δυνατό ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato» για τον Μαροκινό μέσο ενδιαφέρεται τόσο η Ίντερ όσο και η Λίβερπουλ. Ο μάνατζερ του Σοφιάν Άμραμπατ είχε συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο κύλησε καλά και θα υπάρξει νέο ραντεβού μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο τουρνουά.

Σε συλλογικό επίπεδο ο Άμραμπατ μετράει 20 εμφανίσεις με τη Φιορεντίνα στο πρώτο μισό της σεζόν. Το συμβόλαιο του με τους Βιόλα ολοκληρώνεται το 2024 και υπάρχει οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags