Facebook Pixel Sportdog.gr | Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι που έμεινε στην ιστορία ως η "βραδιά του Παπουτσέλη" (vid)
| 2022-12-08 15:09:00

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι που έμεινε στην ιστορία ως η "βραδιά του Παπουτσέλη" (vid)

Sportdog Team
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι που έμεινε στην ιστορία ως η "βραδιά του Παπουτσέλη" (vid)

8 Δεκεμβρίου 1996: Ο Στράτος Παπουτσέλης μόλις έχει καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε μαρκάρισμα του Καλλιτζάκη στον Ίβιτς και σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού διαμαρτύρονται, καθώς η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής.

Ήταν 8 Δεκεμβρίου το 1996, όταν ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης, σε ένα «ντέρμπι αιωνίων» που έμελλε να μείνει στην ιστορία για τους λάθος λόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν στο +3 από το «τριφύλλι» και παρότι το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 11η «στροφή» του το παιχνίδι ήταν καθοριστικό. Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό, καθώς στις 10 πρώτες αγωνιστικές ήταν αήττητος (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και οδηγούσε την «κούρσα» του τίτλου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μόλις ένα εξάμηνο πριν είχε αφήσει την ΑΕΚ για να μετακινηθεί στον Πειραιά και σκοπός του συλλόγου ήταν ένας και μοναδικός. Να μπει ένα τέλος στα «πέτρινα χρόνια». Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags