Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με τον πιο... hot Έλληνα του Ολυμπιακού - Ψάχνει ομάδα - Ποιος τον "διώχνει" από του Ρέντη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-08 15:31:00

Ανατροπή με τον πιο... hot Έλληνα του Ολυμπιακού - Ψάχνει ομάδα - Ποιος τον "διώχνει" από του Ρέντη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με τον πιο... hot Έλληνα του Ολυμπιακού - Ψάχνει ομάδα - Ποιος τον "διώχνει" από του Ρέντη!

Μεγάλη έκπληξη μετά την επιστροφή από Ισπανία, έρχεται ανακοίνωση. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που παρότι αποτελεί τεράστιο Project για τον σύλλογο, πιθανότατα θα συνεχίσει με άλλη φανέλα από τον Ιανουάριο και μετά και γιατί...
 

Ολυμπιακός: Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, στη μίνι χειμερινή προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, σε μια θέση που δεν το περίμενε κανείς ακόμα και εντός της ομάδας.

Ας το πιάσουμε από την αρχή: Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη είχε συνδεθεί έντονα, περισσότερες από μια φορές με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ο πεπειραμένος πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έπιασε Λιμάνι λίγες ώρες πριν από το τέλος των μεταγραφών για τους ελεύθερους.

Ο λόγος; Ο σοβαρός τραυματισμός τού Τόμας Βατσλίκ σε υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, καθώς στου Ρέντη υπήρχαν, μεν, οι Τζολάκης και Κρίστινσον, αλλά ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν υπ' ατμόν και ο Τζολάκης σίγουρα χρειάζεται ακόμα κάποιον έτοιμο τερματοφύλακα πλάι του.

Γιατί ο Κρίστινσον είχε μείνει πολύ πίσω, ήταν ξεκάθαρα τρίτος και με τάση για να φύγει από το Λιμάνι (τελευταία στιγμή είχε χαλάσει η μεταγραφή του στη Μίντιλαντ, για αυτό δεν είχε έρθει νωρίτερα ο Πασχαλάκης). Αλλά τελικά δεν αποχώρησε ποτέ. Με αποτέλεσμα τώρα που ήρθε ο Μίτσελ στο Λιμάνι, να μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο μηδέν, να εκκινήσουν όλοι από την ίδια αφετηρία.

Αποτέλεσμα; Στην Ισπανία να αλλάξουν τα δεδομένα, να βγει ο Κρίστινσον μπροστά σε σχέση με τον Τζολάκη, που φάνηκε ότι έχει μείνει λίγο πιο πίσω. με δεδομένο, μάλιστα, ότι επιστρέφει ο Βατσλίκ και ο Πασχαλάκης αυτή τη στιγμή είναι αμετακίνητος Νο1, τότε δεν υπάρχει θέση για τον Τζολάκη.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να δώσει τον Νο4 στην ιεραρχία (από τη στιγμή που θα επιστρέψει και ο Βατσλίκ) σε κάποια ομάδα για να παρει 10-15 ματς ως βασικός στον δεύτερο γύρο. Με τη μορφή δανεισμού.

Προφανώς σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από εκείνο της Σούπερ Λιγκ 2, που συμμετέχει η β΄ ομάδα. Προκειμένου το προσεχές καλοκαίρι που θα έχει αποσυμφορηθεί το ρόστερ ίσως και με δύο τερματοφύλακες (Κρίστινσον, Βατσλίκ;) θα επιστρέψει έτοιμος, με πολλά ματς, για να γίνει Νο2. 

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις αλλαγές Μίτσελ στην 11αδα - Ο πρώτος που "τέλειωσε" στην Ισπανία - Σαμασέκου VS Αγκιμπού

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags