Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανο: Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας!
| 2022-12-08 19:06:00

Απίθανο: Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας!

Sportdog Team
Απίθανο: Έφυγε από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε σε ομάδα τρίτης κατηγορίας!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η καριέρα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρήκε νέα ομάδα μετά το "διαζύγιό" του με τον ΠΑΟΚ.

Η Σάο Μπερνάρντο αποτελεί το νέο σταθμό στην καριέρα του Λέο Ζαμπά, μετά την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην άσος του Δικεφάλου υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα, που ανήκει γεωγραφικά στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Σάο Πάολο και αγωνίζεται ως νεοφώτιστη την τρίτη κατηγορία, έχοντας πάρει φέτος την άνοδο από την τέταρτη! 

«Χαίρομαι που επέστρεψα στη Βραζιλία και χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα Παουλίστα. Ευχαριστώ την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου της Σάο Μπερνάρντο για την ευκαιρία», δήλωσε ο Ζαμπά που θα έχει προπονητή τον Ζανάρντι με τον οποίο συνεργάστηκε στις ομάδες νέων της Κορίνθιανς.

«Γνωρίζω τη δουλειά του και μόλις έμαθε ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει στον ΠΑΟΚ με πήρε τηλέφωνο. Με είχε ήδη καλέσει για να έρθω στο περσινό πρωτάθλημα Παουλίστα, αλλά είχα ακόμα συμβόλαιο εκεί και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω» σημείωσε και τόνισε: «Η ομάδα είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και νιώθω ήδη πολύ καλά με την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ για να συνεχίσει τις επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λέο Ζαμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια "ζημιά" για ΠΑΟΚ, τα... σκάει χοντρά ο Σαββίδης - "Τρύπα" 20 εκατ. μία μεγάλη μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags