Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πρόβλημα" με Σαμασέκου και Ουί Τζο στον Ολυμπιακό - Ανατροπή στα πλάνα του Μίτσελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-09 15:07:00

"Πρόβλημα" με Σαμασέκου και Ουί Τζο στον Ολυμπιακό - Ανατροπή στα πλάνα του Μίτσελ

Sportdog Team
"Πρόβλημα" με Σαμασέκου και Ουί Τζο στον Ολυμπιακό - Ανατροπή στα πλάνα του Μίτσελ

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους στο λιμάνι, αλλά το να αποχωρήσουν άμεσα μόνο το πιθανότερο σενάριο δεν φαντάζει.

Ολυμπιακός: Σαμασέκου και Ουί Τζο έχουν απογοητεύσει πλήρως τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι σε ιδανικό σενάριο θα ήθελαν να τους... ξεφορτωθούν στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Πάντως, κάτι τέτοιο μόνο εύκολη υπόθεση δεν συνιστά, και ας ειναι αμφότεροι δανεικοί.

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου πριν φτιάξει βαλίτσες για Ελλάδα είχε παίξει ήδη με την Χοφενχάιμ επίσημο παιχνίδι. Εχει παίξει και με τον Ολυμπιακό εξίσου. Κάτι που σημαίνει πως γι αυτή τη σεζόν, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα! Έτσι για να σπάσει ο δανεισμός του θα πρέπει να παίξει στην Χοφενχάιμ, εκεί όμως δεν υπολογίζεται ούτε στο ελάχιστο.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ τώρα πριν αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, είχε παίξει 2 αγώνες με τη Μπορντό. Επομένως ούτε ο Νοτιοκορεάτης μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα! Ούτε καν στη Νότιγχαμ. Άρα, οι Πειραιώτες θα κληθούν να τον... κουβαλήσουν αναγκαστικά μέχρι το τέλος της περιόδου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags