Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η λίστα Ανιγκό από την Αγγλία - "Θηριώδες στόπερ με ταχύτητα" - Φέρνει και... δεύτερο Μπα στο Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-09 15:58:00

Η λίστα Ανιγκό από Αγγλία - "Θηριώδες στόπερ με ταχύτητα" - Φέρνει και... δεύτερο Μπα στο Λιμάνι!

του Γιώργου Κτενά
Η λίστα Ανιγκό από Αγγλία - "Θηριώδες στόπερ με ταχύτητα" -  Φέρνει και... δεύτερο Μπα στο Λιμάνι!

Η... ευκαιρία λόγω Νότιγχαμ και οι τρεις παίκτες που εξετάζονται. Οι Πειραιώτες ψάχνονται ενόψει Ιανουαρίου και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους. Ανάμεσα τους και παίκτες που βρίσκονται και δεν παίζουν στον αγγλικό σύλλογο.

Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων το γεγονός ότι υπάρχει σύνδεση, σχεδόν καθημερινά, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κι αυτό, φυσικά, στους Πειραιώτες μόνο σε καλό μπορεί να βγει.

Γιατί πέρα από τους στόπερ Μπόλι, Σο και Μπαντέ, που έχουν γραφτεί για να ενισχύσουν το ρόστερ της πρώτης ομάδας, υπάρχει και το όνομα του Τζούλιαν Λάρσον - Νεαρού Σουηδού επιθετικού που ανήκει στην U23 τής Νότιγχαμ και υπάρχει σκέψη για να έρθει στον Ολυμπιακό β΄. Προφανώς για να τον παρακολουθούν στενά οι Πειραιώτες και, ίσως, να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο σέντερ μπακ Μπόλι είναι 31 ετών, διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας και την Ακτή Ελεφαντοστού, με μεγάλη θητεία στο γαλλικό ποδόσφαιρο, αλλά και στις Πόρτο, Μπράγκα και Γουλβς. Αξιόπιστη λύση, επιπέδου, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τη Νότιγχαμ και, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, μπορεί να έρθει μέχρι το τέλος της σεζόν στο Λιμάνι.

Ο 20χρονος Λοΐκ Μπε Σο, επίσης σέντερ μπακ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, που φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για εξαιρετική λύση που, όμως, ο Κούπερ με το σφιχτό ροτέισον δεν του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και, προφανώς, στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να το κάνει. Γιατί πρόκειται για... θηριώδη ποδοσφαιριστή, γρήγορο, που μπορεί να δώσει ένταση και δύναμη στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Τέλος, στους στόπερ από τη Νότιγχαμ που "βλέπει" ο Ανιγκό για το Λιμάνι είναι και  ο Λοΐκ Μπαντέ - 22χρονος υψηλόσωμος σέντερ μπακ, διεθνής και αυτός με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, που το σουλούπι του φέρνει στον Μπα. Στη Νότιγχαμ πήγε δανεικός από την Ρεν (με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι) αλλά δεν έχει βρεθεί, ακόμα, χώρος για εκείνον.

"Προσεγμένες και οργανωμένες οι υποδομές στην Αγγλία - Δύσκολα για Σο-Μπαντέ - Δεν ταιριάζει με Σωκράτη ο Μπολί"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Αντώνη Τσούτη, που παρακολουθεί το αγγλικό ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες του, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες και για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη Νότιγχαμ που φαίνεται ότι απασχολούν.

"Οι υποδομές στις ομάδες της Αγγλίας είναι προσεγμένες και οργανωμένες, μιλάμε για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αλλά η Νότιγχαμ μια ομάδα με 50-60 παίκτες", ανέφερε αρχικά, για τον Λάρσον και το ρεπορτάζ που τον θέλει να έρχεται στη β΄ ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ για τους στόπερ της πρώτης ομάδας σχολίασε:

"Το περασμένο καλοκαίρι που είχε έρθει ο Μπαντέ από τη Ρεν, είχα ψάξει πληροφορίες από ανθρώπους που ξέρουν το γαλλικό ποδόσφαιρο. Και μου απάντησαν Πώς είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να βρέθηκε σε ομάδα της Αγγλίας; Ο Σο, επίσης δεν έχει παίξει παρά ελάχιστα, άρα τι να πούμε αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό; Ο Μπολί είναι δυνατός στόπερ, αλλά δεν παίζει πολύ στη Νότιγχαμ".

Θα μπορούσε ο Μπολί να ταιριάξει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με τον Σωκράτη;

"Δε νομίζω ότι ταιριάζουν - Ειδικά με τον Μπολί που δεν είναι γρήγορος. Στη Γουλβς έπαιζε σε τριάδα, είχε ευκίνητους στόπερ κοντά του και ήταν καλός. Σε τετράδα χωρίς πολύ γρήγορο στόπερ κοντά του, δε νομίζω ότι θα τα πάει καλά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται στόπερ ηγέτης... ξένο σώμα ο Σισέ - Μπορεί το πρωτάθλημα - Τους στέλνει στον Ολυμπιακό β’"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags