Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο: Βόμβα μεγατόνων - Μαζί στην ίδια ομάδα Μέσι και Ρονάλντο - Εξελίξεις μετά το Μουντιάλ
| 2022-12-10 23:21:00

Βόμβα μεγατόνων - Μαζί στην ίδια ομάδα Μέσι και Ρονάλντο - Εξελίξεις μετά το Μουντιάλ

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων - Μαζί στην ίδια ομάδα Μέσι και Ρονάλντο - Εξελίξεις μετά το Μουντιάλ

Σε ποια κορυφαία ομάδα μπορεί να βρίσκονται τον Ιανουάριο οι δύο ποδοσφαιριστές;

Ο Νασέρ Αλ-Κελαΐφί μίλησε αποκλειστικά στο SkySports και αποκάλυψε πως η Παρί θα μιλήσει με τον Λιονέλ Μέσι για νέο συμβόλαιο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Τι απάντησε για το ενδεχόμενοι να κινηθούν οι Γάλλοι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μέσι και την παραμονή του στο Παρίσι: «Είναι πολύ χαρούμενος, μπορείς να το δεις αυτό με την εθνική ομάδα. Αν ένας παίκτης δεν είναι χαρούμενος, θα δεις την απόδοσή του να μην είναι καλή με την εθνική του ομάδα. Έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν για μας, έχει σκοράρει πολλά γκολ κι έχει δώσει πολλές ασίστ με το κλαμπ και την εθνική ομάδα. Αυτό που συμφωνήσαμε μαζί είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, να καθίσουμε κάτω μαζί. Αλλά και οι δύο πλευρές - τόσο η ομάδα μας όσο και ο παίκτης - είναι πολύ χαρούμενες, θα μιλήσουμε μετά το Μουντιάλ».

Για το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει για Ράσφορντ: «Άλλος ένας παίκτης που είναι πραγματικά εκπληκτικός. Και δωρεάν; Η ιδέα του να πάρεις τον Ράσφορντ χωρίς χρήματα, θα έκανε κάθε ομάδα να τον κυνηγήσει στα σίγουρα. Δεν κρυβόμαστε, μιλήσαμε και στο παρελθόν και ενδιαφερθήκαμε. Αλλά εκείνη η στιγμή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τις δύο ομάδες. Ίσως το καλοκαίρι να είναι, γιατί όχι; Σήμερα, αν είναι ελεύθερος φυσικά, μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας μαζί του, αλλά δεν πρόκειται να του μιλήσουμε τώρα. Ας τον αφήσουμε να συγκεντρωθεί στο Μουντιάλ. Τότε, μετά τον Γενάρη, αν ενδιαφερόμαστε, θα του μιλήσουμε».

Για τη φήμη για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κριστιάνο Ρολάντο: «Είναι ένας θρύλος, ένας σταρ. Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζω και αγαπώ τόσο σαν παίκτη όσο και σαν επαγγελματία. Ένας τρομερός ποδοσφαιριστής. Είναι 37 τώρα, όμως έχει εξαιρετική απόδοση. Αλλά κάθε ομάδα θέλει να τον υπογράψει. Το πρόβλημα σήμερα για μας είναι πως έχουμε γεμάτη την θέση του κι έτσι δεν είναι εύκολο να πάρουμε παίκτη εκεί. Θα ήταν πραγματικά απίθανο για μας».

Για την παραμονή του Εμπαπέ στην ομάδα παρά τα όσα γράφτηκαν για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Για μένα είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής κι ένας τρομερός άνθρωπος, επαγγελματίας. Έτσι για μένα ήταν πραγματικά κλειδί που έμεινε και δεν έφυγε χωρίς χρήματα. Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό γεγονός, αλλά όπως λέω πάντα, πάντα τον εμπιστευόμουν, εμπιστευόμουν την οικογένειά του, επειδή δημιουργήσαμε μία ιδιαίτερη σχέση με τον παίκτη κι αυτούς και γι' αυτό είναι... Παριζιάνος, είναι Γάλλος και είναι πάντα περήφανος που είναι στην Γαλλία. Πρόκειται να αντιμετωπίσει την Αγγλία και γι' αυτό πρόκειται, εκπροσωπεί την Γαλλία και την εθνική ομάδα, αλλά και την ομάδα του».

Για την προσπάθεια αναβίωσης της European Super League: «Όταν εκείνοι ανακοίνωσαν την Super League, όλοι ήταν εναντίον της. Οι ομάδες, οι οπαδοί, οι μέτοχοι. Δεν είναι πραγματικά κάτι που κάποιος μπορεί να σκεφτεί, επειδή, θα το επαναλάβω, δεν είναι ένα νόμιμο συμβόλαιο, είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο. Θα είναι απίθανο να το πετύχουν αυτοί. Νομίζω πως αυτοί ξέρουν, αλλά θέλουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό από την ECA ή την UEFA σαν ένα είδος διαπραγμάτευσης, για να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρο, δεν έχουν κάτι για να διαπραγματευτούν. Είμαστε, σαν κλαμπ, όλοι UEFA, είμαστε πολύ ενωμένοι, τα πηγαίνουμε καλύτερα από πριν. Σίγουρα, σε όλα. Είμαστε πιο κοντά, σαν οικογένεια, και σαν ομάδες απ' όλα τα διαφορετικά επίπεδα - μικρές, μεσαίες, μεγάλες - δουλεύουμε για το κοινό καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags