Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπογράφει top όνομα στον Ολυμπιακό σε 48 ώρες - Φέρνει παίκτη από Ισπανία ο Μίτσελ - Σκάει πώληση
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-09 22:55:00

Υπογράφει top όνομα στον Ολυμπιακό σε 48 ώρες - Φέρνει παίκτη από Ισπανία ο Μίτσελ - Σκάει πώληση

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπογράφει top όνομα στον Ολυμπιακό σε 48 ώρες - Φέρνει παίκτη από Ισπανία ο Μίτσελ - Σκάει πώληση

Η φημολογία για την επόμενη μεταγραφή και ποιος αποχωρεί άμεσα. Στο Λιμάνι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επανέναρξη της σεζόν και ο κόουτς έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση για τις αλλαγές που θέλει να γίνουν. Ποιος θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ποιος... βρήκε ομάδα από το Μουντιάλ;

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μετά το πέρας της χειμερινή προετοιμασίας στην Ισπανία, θα φέρει αλλαγές στο ρόστερ. Ο Ροντινέι αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ώστε να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα τον διαδεχθεί ο Ντανιέλ Μαντσίνι!

Τα τελευταία 24ωρα έχει ενταθεί η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί τις τελικές επαφές με τον Άρη για τον Αργεντινό εξτρέμ. Όπως λέγεται, αναμένεται άμεσα η πρόταση των Ερυθρολεύκων να πάρει επίσημη μορφή και στη συνέχεια να ακολουθήσουν οι υπογραφές, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Μαντσίνι άλλωστε εξακολουθεί να προπονείται ατομικά και να βρίσκεται εκτός πλάνων στον Άρη, με τους Κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν ότι το μέλλον του παίκτη θα είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και πιθανότατα στον Ολυμπιακό.



Από τη στιγμή που ο Αργεντινός άσος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στη μεσοεπιθετική γραμμή, σειρά θα πάρουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές προτεραιότητες, δηλαδή η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίτσελ τσεκάρει έντονα την ισπανική αγορά, την οποία άλλωστε γνωρίζει πάρα πολύ καλά έτσι κι αλλιώς. Αναζητείται ένας κεντρικός αμυντικός από το "πάνω ράφι", ικανός να πάρει φανέλα βασικού και να κάνει τη διαφορά, αλλά και ένας σέντερ φορ για να πλαισιώσει το δίδυμο Ελ Αραμπί, Μπακαμπού. Οι Χουάνγκ Ουί-Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά ουσιαστικά δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.


Ανέβασε τις μετοχές του στο Μουντιάλ ο Κούντε

Στο μέτωπο των πιθανών αποχωρήσεων, οι Ερυθρόλευκοι είδαν με ικανοποίηση τον Πιέρ Κούντε να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και να αναδεικνύεται σαφώς περισσότερο από τον Σενεγαλέζο Παπ Αμπού Σισέ.

Τα όσα έδειξε ο Καμερουνέζος μέσος στα γήπεδα του Κατάρ, όντας βασικός για την ομάδα του, τον έβαλαν στα μπλοκάκια αρκετών ομάδων. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τρεις συλλόγους του εξωτερικού για τον Κούντε.

Εφόσον το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, θα υπάρξουν εξελίξεις για τον διεθνή μέσο, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ και είναι μεταξύ των παικτών που ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται στόπερ ηγέτης... ξένο σώμα ο Σισέ - Μπορεί το πρωτάθλημα - Τους στέλνει στον Ολυμπιακό β’"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags