Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει ακόμα δουλειά και... μεταγραφές ο Ολυμπιακός - "Επέστρεψαν" Κασάμι, Φορτούνης και Μαρσέλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-10 20:52:00

Θέλει ακόμα δουλειά και... μεταγραφές ο Ολυμπιακός - "Επέστρεψαν" Κασάμι, Φορτούνης και Μαρσέλο

Sportdog Team
Θέλει ακόμα δουλειά και... μεταγραφές ο Ολυμπιακός - "Επέστρεψαν" Κασάμι, Φορτούνης και Μαρσέλο

Νίκησε 1-0 τη Νότιγχαμ με τους δύο "παλιούς" να ξεχωρίζουν, αλλά την εικόνα του στο δεύτερο μέρος να προβληματίζει. Σκόρερ ο Κασάμι από κόρνερ του Φορτούνη, καλή παρουσία είχαν οι Ελ Αραμπί, Μπιέλ και Μαρσέλο.

Θετικό ήταν το δείγμα για τον Ολυμπιακό, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν σε φιλικό αγώνα της Νότιγχαμ με σκορ 1-0, με τον Παϊτίμ Κασάμι να επιστρέφει στα γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Καλή απόδοση από την ομάδα του Μίτσελ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της, με τους Άγγλους να είναι καλύτεροι στο δεύτερο πιέζοντας για την ισοφάριση και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κρατάει το «μηδέν» με δύο ωραίες επεμβάσεις.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Ο Μπιελ έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ελ Αραμπί, αλλά ο Μπολί πρόλαβε να βάλει το... μπλοκ, απομακρύνοντας σε κόρνερ.

Εν τέλει, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα με τον Παϊτίμ Κασάμι στο 39ο λεπτό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ελβετός χαφ πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπάθησε να «απαντήσει» με τον Γκιμπς Γουάιτ στο 62ο λεπτό, αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλήκης ήταν σε ετοιμότητα.

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Ο ρυθμός «έπεσε» και το σκορ δεν άλλαξε, έως και το τελευταίο σφύριγμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (61′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μαρσέλο), Ρέτσος (70′ Καλογερόπουλος), Σωκράτης (46′ Ντόι), Βρουσάι (70′ Λάιντνερ), Εμβιλά, Κασάμι (61′ Γκάρι Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (61′ Σαμασέκου), Μπιέλ (61′ Μασούρας), Φορτούνης (70′ Μπόουλερ) και Αραμπί (61′ Μπακαμπού).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Χέντερσον, Μανγκαλά (46′ Ο’ Μπράιεν), Κόλμπακ, Γκιμπς – Γουάιτ (82′ Σούριτζ), Λίνγκαρντ (46′ Αβονίγι), Τζόσον, Γέιτς, Οριέ (90+ Σο), ΜακΚένα (46′ Κουκ), Μπολί (46′ Γουόραλ) και Λόντι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags