Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: "Χρυσώνει" παικταρά που βγάζει μάτια στο Μουντιάλ η Σίτι - Ανοιχτή... επιταγή 100 εκατ. ευρώ και πάνω!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-13 16:01:00

"Χρυσώνει" παικταρά που βγάζει μάτια στο Μουντιάλ η Σίτι - Ανοιχτή... επιταγή 100 εκατ. ευρώ και πάνω!

Sportdog Team
"Χρυσώνει" παικταρά που βγάζει μάτια στο Μουντιάλ η Σίτι - Ανοιχτή... επιταγή 100 εκατ. ευρώ και πάνω!

Αποτελεί την αποκάλυψη του Μουντιάλ στο Κατάρ και τον "ζαχαρώνουν" πολλές μεγάλες ομάδες.

Ο Γιόσκο Γκβαρντιόλ, είναι χωρίς αμφιβολία, η μεγάλη «αποκάλυψη» στο Μουντιάλ 2022, που διεξάγεται στο Κατάρ. Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται με εξαιρετική ωριμότητα, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, αποτελώντας «εγγύηση» για την αμυντική λειτουργία της εθνικής ομάδας, που την ερχόμενη Τρίτη (13/12, 21:00) θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, με αντίπαλο την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Εκτός από τους απανταχού Κροάτες, οι εμφανίσεις του Γκβαρντιόλ, έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα και τους διοικούντες την Λειψία, καθώς στο πρόωσπο του νεαρού άσου, «βλέπουν» πολλά εκατομμύρια. Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του Γκβάρντιολ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Ωστόσο, μετά την εμφατική απόδοση του Κροάτη στόπερ στον προημιτελικό με την Βραζιλία, όπου περιόρισε αισθητά τους Νεϊμάρ και Ρισάρλισον, η αξία του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» αναμένεται να «εκτοξευθεί στα ύψη».

 

<meta content="

Η διοίκηση της Λειψίας, δαπάνησε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη, ο μάνατζερ του, επεξεργάζεται τις προτάσεις που φθάνουν στο γραφείο του. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων και ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα, για τον Γκβαρντιόλ, θα κινηθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου, έχουν κλεισμένο ραντεβού με τον μάνατζερ του νεαρού Κροάτη, χωρίς ωστόσο να προσιορίζεται χρονικά αυτή η συνάντηση. Προς το παρόν, η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένουν απλοί... παρατηρητές, ενώ θεωρείται βέβαιη, η ύπαρξη ενδιαφέροντος από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκονται σε... δεύτερο ρόλο, λόγω του μεγάλου κόστους για την απόκτηση του Γκβάρντιολ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags