Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα: Επίσημο το deal, υπογραφές με Έλληνα άσο στον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-13 20:30:00

"Έσκασε" τώρα: Επίσημο το deal, υπογραφές με Έλληνα άσο στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Επίσημο το deal, υπογραφές με Έλληνα άσο στον Παναθηναϊκό!

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026 υπέγραψε ο ταλαντούχος άσος, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στη μίνι προετοιμασία της Κύπρου.

Παναθηναϊκός - Τάσος Συμεωνίδης: Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Τάσος Συμεωνίδης, ο οποίος μετά την εξαιρετική του παρουσία στην προετοιμασία της Κύπρου επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το Τριφύλλι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πράσινης ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τάσο Συμεωνίδη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2020. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου γιατί μέσα από αυτό φαίνεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού σε μένα. Είναι η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει αυτό για μένα και θέλω να της το ανταποδώσω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου στην Ακαδημία με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Τάσου Συμεωνίδη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκα-φωτιά Ιωαννίδη για πέναλτι με Ολυμπιακό - "Έπιανα κεφάλι και στήθος για να σιγουρευτώ ότι..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags