Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο νέα ταλέντα "μάγεψαν" στην Κύπρο - Ξέρει να τους... φτιάχνει ο Γιοβάνοβιτς - Μεταγραφή από ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 21:05:00

Δύο νέα ταλέντα "μάγεψαν" στην Κύπρο - Ξέρει να τους... φτιάχνει ο Γιοβάνοβιτς - Μεταγραφή από ΠΑΟΚ

Δύο νέα ταλέντα "μάγεψαν" στην Κύπρο - Ξέρει να τους... φτιάχνει ο Γιοβάνοβιτς - Μεταγραφή από ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την Κύπρο μόνο με κέρδη, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και δύο νεαροί παίκτες του Τριφυλλιού, που πήραν τις ευκαιρίες τους απο τον Γιοβάνοβιτς και κέρδισαν πόντους.

Παναθηναϊκός: Παίζοντας το κλασικό κοντρολαρισμένο του ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0 και σκόρερ τον Σπόραρ, στο τελευταίο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Συνολικά η παρουσία των Πράσινων στην Κύπρο είχε μόνο κέρδη, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

"Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Σίγουρα από τα φιλικά δεν βγάζεις συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να απομονώσουμε την ομάδα και να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο σε αυτή τη διακοπή. Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουμε από τα επίσημα ματς την επόμενη εβδομάδα. Ήταν πολύ καλός ο καιρός στην Κύπρο, πάντα είχαμε πολύ κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που παίξαμε, όλους τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε και όλους τους οπαδούς που ήταν μαζί μας".

Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την Κύπρο λοιπόν μόνο με κέρδη, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και δύο νεαροί παίκτες του Τριφυλλιού, που πήραν τις ευκαιρίες τους από τον Γιοβάνοβιτς και κέρδισαν πόντους. Ο λόγος για τους Γιώργο Κυριόπουλο και Τάσο Συμεωνίδη. Ο πρώτος είναι εξτρέμ και ο δεύτερος χαφ. Αμφότεροι και στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ξεχώρισαν, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός εκτός από παρόν έχει και μέλλον. Αυτά τα παιδιά μαζί με άλλα που έρχονται (σ.σ. Μπιλάλ, Ρομάνο κι όχι μόνο), έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Μοναδική προϋπόθεση; Να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά.

Τόσο ο Συμεωνίδης όσο και ο Κυριόπουλους είναι μέλη της Κ-19 του Τριφυλλιού. Ο πρώτος (σ.σ. Συμεωνίδης) ντύθηκε στα πράσινα το καλοκαίρι του 2021 προερχόμενος από την Κ-17 του ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος (σ.σ. Κυριόπουλος) αποτελεί εντελώς προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πιθανότερη τιμωρία για Μήτογλου, πότε θα παίξει - Μίλησε με ΠΑΟ, "all in" από Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags