Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Τέλος εποχής! Το είπε και επίσημα ο Μέσι: "Ο τελικός το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ" (Vids)
| 2022-12-14 11:17:00

Τέλος εποχής! Το είπε και επίσημα ο Μέσι: "Ο τελικός το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ" (Vids)

Sportdog Team
Τέλος εποχής! Το είπε και επίσημα ο Μέσι: "Ο τελικός το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ" (Vids)

Ήταν κάτι που γνωρίζαμε, αλλά πλέον ήρθε και από τα δικά του χείλη.

Ο τελικός της Αργεντινής με τον νικητή του Γαλλία-Μαρόκο θα είναι και επισήμως το τελευταίο παιχνίδι του Λιονέλ Μέσι με την εθνική του σε Μουντιάλ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Κροατίας, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (18/12) θα πέσουν οι τίτλοι τέλους του με την "αλμπισελέστε" σε Παγκόσμια Κύπελλα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το πετυχαίνω. Να ολοκληρώσω το ταξίδι μου στα Παγκόσμια Κύπελλα με ένα τελευταίο παιχνίδι σε τελικό. Ό,τι έχω ζήσει σε αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματικά υπέροχο, τα συναισθήματα των ανθρώπων, πόσο το απολαμβάνει ο κόσμος στην Αργεντινή.

Ναι, σίγουρα θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Μουντιάλ. Θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι το επόμενο και δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να παίξω. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να λήξει από έναν τελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Ole» ο 35χρονος super star.

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει αγωνιστεί στα Παγκόσμια Κύπελλα της Γερμανίας (2006), Νοτίου Αφρικής (2010), Βραζιλίας (2014), Ρωσίας (2018) και τώρα του Κατάρ (2022), ενώ μετρά συνολικά 11 γκολ και οκτώ ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags