Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα - Τον βγάζει από την 11αδα ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-14 12:59:00

"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα - Τον βγάζει από την 11αδα ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Στην έξοδο κορυφαίο όνομα - Τον βγάζει από την 11αδα ο Λουτσέσκου

Ανοικτό να αποχωρήσει άμεσα, ενώ αν δεν φύγει, θα πάει στον πάγκο! Τι συμβαίνει με βασικότατο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, γιατί υπάρχουν σενάρια περί αποχώρησής του ακόμα και τον Ιανουάριο και η αλλαγή στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή.

ΠΑΟΚ: Πολλές και πολύ σημαντικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στον Δικέφαλο το τελευταίο διάστημα με έναν παίκτη-αστέρι της ομάδας, που δικαιωματικά η θέση του στην 11άδα είναι δεδομένη όχι μόνο επειδή είναι επιβλητική παρουσία και αξία, αλλά και επειδή παρότι χαφ γνωρίζει τον τρόπο για να φορτώσει τις αντίπαλες άμυνες με γκολ.

Ο λόγος, προφανώς, γίνεται για τον Γιάσμιν Κούρτιτς, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο καλοκαίρια και από την πρώτη στιγμή είχε πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού. Γιατί είναι γεγονός ότι ο Σλοβένος άσος είναι ποιότητα που ξεχωρίζει, ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία τού Δικέφαλου και την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας πρόσφερε πολλά γκολ.

Λίγο όμως οι... παραξενιές που υπάρχουν στο συμβόλαιό του (στην ουσία ήταν δανεικός για δύο χρόνια), λίγο η καλοκαιρινή πρόθεσή του να αποχωρήσει (αν και δεν το είχε κάνει τελικά), λίγο τα νέα δεδομένα στην 11άδα του ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι έχει έρθει η ώρα να ετοιμάζει τη βαλίτσα του.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι θα μειωθεί ο ρόλος τού Κούρτιτς μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ακόμα και τον Γενάρη! Γιατί; Αφενός έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται μέσα σε λίγους μήνες, αφετέρου έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα, αυτό που θέλει να παίξει ο Λουτσέσκου πια στα χαφ δεν διευκολύνεται από τον Κούρτιτς.

Βέβαια, αν παραμείνει στην ομάδα, πόσο εύκολο είναι να τον αφήσει εκτός στα ντέρμπι, για παράδειγμα; Αυτό το διάστημα είναι εκτός με ένα πρόβλημα στο γόνατο, αλλά σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει μέλλον για εκείνον στον σύλλογο.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Κούρτιτς είναι παίκτης που κάνει ελάχιστα πράγματα στο γήπεδο (χωρίς κανείς να παραβλέπει την αξία του, την ποιότητά του, τα γκολ που πετυχαίνει), καθώς δεν τρέχει, δεν πιέζει, δεν καλύπτει χώρους. Το αντίθετο, μάλιστα: Αν και βρίσκεται σε νευραλγική θέση, περισσότερο περπατάει παρά τρέχει στο γήπεδο.

Συνοπτικά: Ο ρόλος του Κούρτιτς, αγωνιστικά, αναμένεται να είναι αισθητά μειωμένος μέσα στο επόμενο διάστημα. Αν στο μεταξύ δεν βρεθεί κάποια ομάδα από την Ιταλία που να τον ψήσει και να αποχωρήσει από την ομάδα λίγους μήνες νωρίτερα από ο,τι προβλέπει το συμβόλαιό του. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 60 εκατομμύρια για μεταγραφή Έλληνα - Τεράστια διαφορά από Μανωλά - "Φλερτ" με κορυφαία ομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags