Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βόλος: Βγήκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο - Μία απώλεια για Ιβάν
| 2022-12-14 14:22:00

Βγήκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο - Μία απώλεια για Ιβάν

Sportdog Team
Βγήκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο - Μία απώλεια για Ιβάν

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο Κορωπί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός - Βόλος: Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2022/23 με αντίπαλο τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (15/12, 17:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουμπέν, ενώ απών λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Πούγγουρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Σιδεράς, Κυριόπουλος, Σαβιέρ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags