Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Αυτά κράτησε από τον αγώνα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Ατάκες για την επανέναρξη της SL
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-14 22:32:00

Αυτά κράτησε από τον αγώνα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Ατάκες για την επανέναρξη της SL

Sportdog Team
Αυτά κράτησε από τον αγώνα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Ατάκες για την επανέναρξη της SL

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στην Καλαμάτα ο Ρουμάνος τεχνικός όπου μίλησε και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην κάμερα της Cosmote μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ, στην Καλαμάτα, ο Ρουμάνος τεχνικός όπου εκτός από την ικανοποίηση που είχε για το αποτέλεσμα  απέφυγε να μιλήσει για δεδομένη πρόκριση της ομάδας του, τονίζοντας πως πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επανέναρξη της Super League εναντίον του Παναιτωλικού (22/12) στο Αγρίνιο.

Για τον αγώνα: «Αυτός ήταν ο στόχος μας, να κερδίσουμε και πάμε σπίτι ώστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει ότι μετά το αποψινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πέρασε ήδη στην επόμενη φάση: «Όχι, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες αυτά τα πράγματα. Κερδίσαμε σήμερα και πήραμε ένα καλό πλεονέκτημα».

Για το αν ήταν μία καλή πρόβα ώστε να βγάλει συμπεράσματα ενόψει Παναιτωλικού: «Δεν έχει καμία σχέση αυτό το παιχνίδι, από την εμπειρία μου καταλαβαίνω τη δυσκολία. Τέτοια ώρα σε τέτοιου είδους γήπεδο, η ομάδα μπορεί μόνο να χάσει πράγματα. Για μας ήταν σημαντική η νίκη, αυτό θέλαμε και αυτό πήραμε», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags